Kosmos Påbygging naturfag vg3 (LK06, LK13)

Kosmos Påbygging (2018) Elevnettsted (Nettsted)

Gratis tilleggsressurs

Forfatter:

Per Audun Heskestad, Harald Otto Liebich, Ivar Karsten Lerstad og Agnete Engan

Forfatter: , , og
Innbinding: Nettsted
Utgivelsesår: 2016
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål
ISBN: 9788202534646
Kategori: Naturfag påbygging
Læreplan: Kunnskapsløftet
Fag: Naturfag påbygging
Varighet: Fram til 16.05.2023
Nivå: Yrkesfag Vg3 påbygging
Komponent: Fagnettsted
Om utgivelsen Kosmos Påbygging (2018) Elevnettsted

Læreverkets elevnettsted inneholder interaktive oppgaver, filmer, animasjoner, illustrasjoner fra boka, nyttige lenker og utfyllende fagstoff. Nettstedet følger den samme inndelingen i kapitler som læreboka.

Et eget passordbelagt lærernettsted inneholder bl.a. oppgavebank, tips, nyttige lenker, powerpointpresentasjoner, bakgrunnsstoff og figurer/tabeller fra boka.

Til toppen

Forfatter(e)

Engan er lektor med bred bakgrunn i realfag og hovedfag i pollenanalyse fra UiB i 1996. Hun har undervist i videregående skole siden 1995, blant annet ved Fagerlia vgs i Ålesund og St. Svithun vgs i Stavanger. Engan jobber nå som lektor ved Stavanger Katedralskole hvor hun underviser i kjemi, naturfag, biologi og matematikk.

Agnete Engan har jobbet med Kosmos siden 2008, først med nettsidene og som medforfatter siden 2013. Hun har også jobbet med oppgaver og løsningsforslag til Kjemien Stemmer nettsider.

Heskestad har lang erfaring med undervisning i videregående skole. Han arbeider ved Tertnes vgs, en skole med bl.a. studieforberedende, idrett og toppidrett. Heskestad underviser i biologi, naturfag og geografi og har også undervisningskompetanse i kjemi. Han er forfatter på Kosmos naturfag SF og har tidligere vært medforfatter på biologiverket til Cappelen Damm, Bios biologi 1 og 2.

Kosmos Påbygging naturfag vg3 (LK06, LK13)
Kosmos Påbygging fra 2018 er faglig oppdatert og inneholder en rekke dagsaktuelle eksempler. Alle kompetansemål fra yrkesfag repeteres kort. Det er lagt inn enkle hør deg selv-oppgaver etter hvert delkapittel. Risikovurdering er lagt inn etter alle øvingene der det er relevant.