Kosmos Yrkesfag naturfag (LK20)

Kosmos NA, SR Basis Arbeidsbok (LK20) (Heftet)

Arbeidsbok naturfag NA, SR yrkesfag

Forfatter:

Siri Halvorsen og Per Audun Heskestad

Forfatter: og
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2023
Antall sider: 96
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål
ISBN: 9788202792275
Kategori: Naturfag YF
Læreplan: Fagfornyelsen
Fag: Naturfag YF
Nivå: Yrkesfag Vg1
Komponent: Arbeidsbok
Om utgivelsen Kosmos NA, SR Basis Arbeidsbok (LK20)

Arbeidsbok med kort repetisjon av teoristoffet og utfyllingsoppgaver.

Alle kapitlene starter med en kort og oversiktlig repetisjon av teoristoffet fra læreboka. Dette vil forenkle innlæringen av stoffet og hjelpe elevene med å få oversikt over fagstoffet. Arbeidsboka har varierte utfyllingsoppgaver. Boka vil være spesielt til stor hjelp for svakere elever.

Til toppen

Forfatter(e)

Halvorsen er utdannet cand. real med hovedfag i kjemi, fra Universitetet i Oslo. Hun har lang undervisningserfaring i naturfag, både fra yrkesfaglig- og studiespesialiserende utdanningsprogram. Halvorsen har vært forfatter for Kosmos YF i litt over 20 år.

Heskestad har lang erfaring med undervisning i videregående skole. Han arbeider ved Tertnes vgs, en skole med bl.a. studieforberedende, idrett og toppidrett. Heskestad underviser i biologi, naturfag og geografi og har også undervisningskompetanse i kjemi. Han er forfatter på Kosmos naturfag SF og har tidligere vært medforfatter på biologiverket til Cappelen Damm, Bios biologi 1 og 2.

Kosmos Yrkesfag naturfag (LK20)
Kosmos til yrkesfag består av seks lærebøker skrevet til de ulike læreplanene for naturfag yrkesfag vg1 for LK20. Kosmos YF formidler naturfag på en enkel og motiverende måte. Et rikt utvalg av dagsaktuelle eksempler og forsøk, åpner for utforskning og skaper motivasjon og nysgjerrighet. Åpne forsøk gir rom for undring og økte muntlige ferdigheter.