Kosmos YF yrkesfag naturfag (Fagfornyelsen LK20)

Kosmos HS, RM (2020) (Heftet)

Naturfag yrkesfaglige utdanningsprogram for Helse- og oppvekstfag, Restaurant- og matfag

Forfatter:

Siri Halvorsen, Arild Boye og Per Audun Heskestad

Forfatter: , og
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2020
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål
ISBN: 9788202668228
Kategori: Naturfag YF
Læreplan: Fagfornyelsen
Fag: Naturfag YF
Nivå: Yrkesfag Vg1
Komponent: Alt-i-ett-bok
Om utgivelsen Kosmos HS, RM (2020)
Kosmos HS, RM naturfag for Helse- og oppvekstfag og Restaurant- og matfag er skrevet for læreplanen i naturfag yrkesfag vg1 for LK20.


Kosmos YF har tilhørende digitale ressurser på Kosmos Elevnettsted, kosmos.cdu.no. Kosmos yrkesfag har en ryddig struktur og er rikt illustrert med gode bilder og forklarende tegninger. Flere åpne forsøk gir elevene muligheter til å forklare og drøfte sammenhenger mellom naturfaglige fenomener.

Les mer om læreverket og hvordan det er skrevet for elever på yrkesfag på cdu.no/vgs.

Til toppen

Forfatter(e)
Heskestad har lang erfaring med undervisning i videregående skole. Han arbeider ved Tertnes vgs, en skole med bl.a. studieforberedende, idrett og toppidrett. Heskestad underviser i biologi, naturfag og geografi og har også undervisningskompetanse i kjemi. Han er forfatter på Kosmos naturfag SF og har tidligere vært medforfatter på biologiverket til Cappelen Damm, Bios biologi 1 og 2.
Kosmos YF yrkesfag naturfag (Fagfornyelsen LK20)
Kosmos YF lærebøkene er skrevet til læreplanen naturfag yrkesfag vg1 for Kunnskapsløftet, LK20. Kosmos YF dekker de ti ulike læreplanene. Kosmos YF formidler naturfag på en enkel og motiverende måte. Et rikt utvalg av dagsaktuelle eksempler og forsøk, åpner for utforskning og skaper motivasjon og nysgjerrighet. Åpne forsøk gir rom for undring og økte muntlige ferdigheter.