Kommunikasjon og kultur 1-3

Kommunikasjon og kultur 1-3 Elevnettsted (Nettsted)

Forfatter:

Børresen, Vanvik og Økland

Forfatter: , og
Innbinding: Nettsted
Utgivelsesår: 2017
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål
ISBN: 9788202557034
Kategori: Språkfagene
Læreplan: Kunnskapsløftet
Fag: Språkfagene
Varighet: Fram til 05.02.2024
Nivå: Vg2, Vg3
Komponent: Fagnettsted
Om utgivelsen Kommunikasjon og kultur 1-3 Elevnettsted

Elevnettstedet er gratis og åpent. Her finner elevene ulike arbeidsoppgaver, interaktive test- deg selv-oppgaver og utdypende bakgrunnsstoff.

Til toppen

Forfatter(e)

Pål Fredrik Børresen er en av forfatterne av Kommunikasjon og kultur. Han har hovedfag i nordisk språk og litteratur fra UiO og mastergrad i språk, kultur og digital kommunikasjon fra Høgskolen i Hedmark. Pål Fredrik er lektor ved Elverum videregående skole, der han blant annet har undervist i faget Kommunikasjon og kultur i en årrekke.

Marthe Gallefoss Vanvik er en av forfatterne av Kommunikasjon og kultur. Hun er utdannet ved Universitetet i Bergen med hovedfag i nordisk språk og litteratur. I tillegg har hun engelsk og historie i fagkretsen. Marthe er lektor på Blindern videregående skole i Oslo. Hun har lang erfaring med å sensurere eksamen i Kommunikasjon og kultur.

Torgrim Gram Økland er en av forfatterne av Kommunikasjon og kultur. Han har hovedfag i allmenn litteraturvitenskap fra Universitetet i Bergen. Torgrim er lektor ved Stavanger katedralskole, der han underviser i kommunikasjon og kultur, norsk og religion.

Kommunikasjon og kultur 1-3

Kommunikasjon og kultur 1-3 dekker hele programfaget i videregående skole og har lærestoff til alle de tre kursene i faget: KK1, KK2 og KK3. Forfatterne er engasjerte og dyktige lærere med bred kompetanse og lang undervisningserfaring i faget.