Kommunikasjon og kultur 1-3 Brettbok av Pål Fredrik Børresen, Marthe Gallefoss Vanvik og Torgrim Gram Økland (Nettsted)
product-metadata.product-detail.tabletBook

Kommunikasjon og kultur 1-3

Kommunikasjon og kultur 1-3 Brettbok (Nettsted)

Digital lærebok i PDF-format

Forfatter:

Børresen, Vanvik og Økland

Forfatter: , og
Innbinding: Nettsted
Utgivelsesår: 2019
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål
ISBN: 9788202541859
Kategori: Språkfagene
Læreplan: Kunnskapsløftet
Fag: Språkfagene
Nivå: Vg2, Vg3
Komponent: Digital ressurs
Om utgivelsen Kommunikasjon og kultur 1-3 Brettbok

Kommunikasjon og kultur 1-3 Brettbok er en digital utgave av læreboka i PDF-format.

Kommunikasjon og kultur 1-3 er et komplett læreverk som dekker alle kompetansemålene og kursene til programfaget kommunikasjon og kultur i videregående skole. Til læreverket følger det også egne nettressurser med oppgaver og fordypning: se kommunikasjonogkultur.cdu.no.

I Brettboka kan eleven kan gjøre egne notater, markere tekst, lage egne figurer og gjøre søk i teksten.

Brettbok-utgaven kan kjøpes av skoler på www.brettboka.no. Last ned Brettboka-appen for å komme i gang, eller se prøvekapitler her: http://brettboka.no/apps.

Til toppen

Andre utgaver

Kommunikasjon og kultur 1-3 Unibok
Bokmål/Nynorsk Nettsted 2019
Forfatter(e)

Pål Fredrik Børresen er en av forfatterne av Kommunikasjon og kultur. Han har hovedfag i nordisk språk og litteratur fra UiO og mastergrad i språk, kultur og digital kommunikasjon fra Høgskolen i Hedmark. Pål Fredrik er lektor ved Elverum videregående skole, der han blant annet har undervist i faget Kommunikasjon og kultur i en årrekke.

Marthe Gallefoss Vanvik er en av forfatterne av Kommunikasjon og kultur. Hun er utdannet ved Universitetet i Bergen med hovedfag i nordisk språk og litteratur. I tillegg har hun engelsk og historie i fagkretsen. Marthe er lektor på Blindern videregående skole i Oslo. Hun har lang erfaring med å sensurere eksamen i Kommunikasjon og kultur.

Torgrim Gram Økland er en av forfatterne av Kommunikasjon og kultur. Han har hovedfag i allmenn litteraturvitenskap fra Universitetet i Bergen. Torgrim er lektor ved Stavanger katedralskole, der han underviser i kommunikasjon og kultur, norsk og religion.

Kommunikasjon og kultur 1-3

Kommunikasjon og kultur 1-3 dekker hele programfaget i videregående skole og har lærestoff til alle de tre kursene i faget: KK1, KK2 og KK3. Forfatterne er engasjerte og dyktige lærere med bred kompetanse og lang undervisningserfaring i faget.