Kommunikasjon og kultur 1-3

Kommunikasjon og kultur 1-3 (Heftet)

Kommunikasjon og kultur Vg2-3

Forfatter:

Pål Fredrik Børresen, Marthe Gallefoss Vanvik og Torgrim Gram Økland

Legg i ønskeliste

Forfatter: , og
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2018
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål
ISBN: 9788202516130
Kategori: Samfunnsfagene og Språkfagene
Læreplan: Kunnskapsløftet
Fag: Samfunnsfagene, Språkfagene
Nivå: Vg2, Vg3
Komponent: Grunnbok
Om utgivelsen Kommunikasjon og kultur 1-3
Kommunikasjon og kultur 1-3 dekker hele programfaget i videregående skole: KK1, KK2 og KK3. Forfatterne av Kommunikasjon og kultur er engasjerte og dyktige lærere. De har bred kompetanse og lang undervisningserfaring i faget.Boken er forsinket, men vi legger stoff på elevnettstedet, se kommunikasjonogkultur.cappelendamm.no
De første kapitlene til KK2 og KK3 publiseres på nettstedet før skolestart. Innhold til KK1 er dessverre ikke klart, og kapitler publiseres først over nyttår. Dette medfører at boken med alle tre kursene først utkommer våren 2018.

Kommunikasjon og kultur 1-3 dekker alle kompetansemålene i læreplanen og elevene finner alt i én bok. Verket gir en ryddig innføring i sentrale kultur- og kommunikasjonsteorier, tekstteori og tverrkulturell kommunikasjon. Boka har en tydelig inndeling etter KK1, KK2 og KK3, men har også stoff som kan brukes på tvers, blant annet et fyldig skrivekurs. Verket har fått en ryddig utforming og et design som gjør lesingen lettere for elevene.

Elevnettstedet er gratis og åpent. Her finner elevene ulike arbeidsoppgaver, interaktive oppgaver, sammendrag av kapitlene, utdypende bakgrunnsstoff og begrepsbank med definisjoner og forklaringer.

Lærernettstedet inneholder forslag til årsplaner, undervisningsopplegg, prøver og PP-presentasjoner av teoristoff. Nettstedet krever pålogging og lisens.

Til toppen

Forfatter(e)

Pål Fredrik Børresen er en av forfatterne av Kommunikasjon og kultur. Han har hovedfag i nordisk språk og litteratur fra UiO og mastergrad i språk, kultur og digital kommunikasjon fra Høgskolen i Hedmark. Pål Fredrik er lektor ved Elverum videregående skole, der han blant annet har undervist i faget Kommunikasjon og kultur i en årrekke.

Marthe Gallefoss Vanvik er en av forfatterne av Kommunikasjon og kultur. Hun er utdannet ved Universitetet i Bergen med hovedfag i nordisk språk og litteratur. I tillegg har hun engelsk og historie i fagkretsen. Marthe er lektor på Blindern videregående skole i Oslo. Hun har lang erfaring med å sensurere eksamen i Kommunikasjon og kultur.

Torgrim Gram Økland er en av forfatterne av Kommunikasjon og kultur. Han har hovedfag i allmenn litteraturvitenskap fra Universitetet i Bergen. Torgrim er lektor ved Stavanger katedralskole, der han underviser i kommunikasjon og kultur, norsk og religion.

Kommunikasjon og kultur 1-3
Kommunikasjon og kultur 1-3 dekker hele programfaget i videregående skole: KK1, KK2 og KK3. Forfatterne av Kommunikasjon og kultur er engasjerte og dyktige lærere. De har bred kompetanse og lang undervisningserfaring i faget.