Kommunikasjon og forhandlingsforståelse (Heftet)

Forfatter:

Sturla Vik-Vestly

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 270
Forlag: Cappelen Damm Akademisk
Språk/målform: Bokmål
ISBN: 9788202722906
Kategori: Organisasjon og ledelse og Salg og PR
Fag: Organisasjon og ledelse, Salg og PR
Nivå: Akademisk
Om utgivelsen Kommunikasjon og forhandlingsforståelse

Forhandlinger foregår gjennom påvirkning av andre og all påvirkning skjer gjennom kommunikasjon. Evnen til å kommunisere er derfor svært viktig i forhandlinger. I denne boken gis det en innføring i hva som er god kommunikasjon i forhandlinger, og hvordan du kan lære deg å kommunisere effektivt og med stor grad av trygghet.

Kunnskapen om hva som gjør at vi mennesker tar beslutninger og hvordan vi foretar våre valg, står sentralt i denne utgivelsen. Forfatteren går gjennom sentrale prinsipper for påvirkning og overtalelse og gir deg verktøy du kan benytte i alle typer av forhandlinger. I tillegg diskuteres sentrale temaer som perspektivskifter, interesser og maktbasert kommunikasjon. Boken avsluttes med en gjennomgang av forhandlingsprosessen og hvordan du kan sikre at emosjoner ikke blir et problem i dine forhandlinger.

Boken er en lærebok på bachelornivå for høyskole og universitet, men egner seg for alle som ønsker å lære mer om effektiv kommunikasjon i forhandlinger.

Til toppen

Forfatter(e)

Sturla Vik-Vestly er advokat og partner i advokatfirmaet Responsa, og har siden 2008 spesialisert seg innen forhandlinger. Siden 2012 har han undervist, holdt foredrag, kurs og workshops innen dette fagfeltet for næringsliv og offentlige myndigheter.