Kode 1 Informasjonsteknologi 1 Brettbok av Gløer Olav Langslet, Eirik Solheim og Petter Bae Brandtzæg (Nettsted)
product-metadata.product-detail.tabletBook

Kode 1 og 2 Informasjonsteknologi vg2, vg3 (LK06)

Kode 1 Informasjonsteknologi 1 Brettbok (Nettsted)

Digital lærebok

Forfatter:

Gløer Olav Langslet, Eirik Solheim og Petter Bae Brandtzæg

Forfatter: , og
Innbinding: Nettsted
Utgivelsesår: 2017
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål / Nynorsk
ISBN: 9788202558215
Kategori: Informasjonsteknologi 1
Læreplan: Kunnskapsløftet
Fag: Informasjonsteknologi 1
Nivå: Vg2, Vg3
Komponent: Digital ressurs
Om utgivelsen Kode 1 Informasjonsteknologi 1 Brettbok

I brettboka kan elevene gjøre egne notater, markere tekst, lage egne figurer og gjøre søk i teksten. I Brettboka kan elevene få teksten opplest.

Lisensen gir tilgang til både bokmåls- og nynorskutgaven.

Brettbok-utgaven kan kjøpes av skoler på www.brettboka.no. Brettboka kan leses på PC, Mac og nettbrett. Last ned Brettboka-appen for å komme i gang eller se prøvekapitler her: http://brettboka.no/apps.

Til toppen

Forfatter(e)

Gløer Langslet er master i informatikk fra UIO. Han har jobbet med web i selskaper som Gjensidige, Point Carbon og Dagbladet. Langslet jobber for tiden som lektor i informasjonsteknologi ved Sandvika videregående skole og er forfatter av lærebokene Kode 1 og Kode 2.

Eirik Solheim arbeider som prosjektleder i NRKs utviklingsavdeling, og er redaktør for nettstedet NRKbeta.no. Eirik er NRKbetas teknologiguru og over gjennomsnittlig interessert i teknologi. Han har tidligere arbeidet i Accenture.

Petter Brandtzæg er Cand.polit. og arbeider som seniorforsker ved SINTEF. Han har doktorgrad (PhD) i medievitenskap og hovedfag (master) i psykologi. Brandtzæg har arbeidserfaring som førsteamanuensis ved Institutt for medier og kommunikasjon ved UiO og nå som seniorforsker ved SINTEF. Hans spesialområder er internett og sosiale medier. Problemstillinger han har arbeidet med er hvordan vår nye digitale hverdag påvirker sosiale relasjoner og samfunnsengasjement.

Kode 1 og 2 Informasjonsteknologi vg2, vg3 (LK06)

Kode 1 og Kode 2 – alt-i-ett lærebøker til Informasjonsteknologi 1 og 2. Lærebøkene legger til rette for mest mulig aktiv deltakelse fra elevene og har teori og oppgaver i samme bok. Kode 1 har med både Grid og Flexbox.