Klimapsykologi (Innbundet)

Bærekraft i vekst

Forfatter:

Ragnhild Nilsen

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2022
Antall sider: 136
Forlag: Cappelen Damm Akademisk
Språk/målform: Bokmål
ISBN: 9788202723965
Kategori: Etikk , Psykologi og Organisasjon og ledelse
Fag: Etikk, Organisasjon og ledelse, Psykologi
Om utgivelsen Klimapsykologi

Verdens ledere har blitt enige om 17 felles bærekraftsmål for å ta vare på en klode som står overfor en trussel om ødeleggelse – ikke av farlige utenomjordiske romvesener, men av oss selv. Det er på tide å finne levedyktige svar på spørsmålene: Hva betyr bærekraft i praksis? Hvordan kan vi sammen skape en sunn grønn vekst? Hvordan kan du og jeg bidra?

Klimapsykologi – bærekraft i vekst er en levende innføring i et nytt fagfelt. Boken gir smakebiter fra tverrfaglig forskning på bærekraft og forfatterens eget klimapsykologiske arbeid. Den gir gode oppskrifter og verktøy til hvordan vi kommer fra preik til praksis, fremmer friskhet, nytenkning og samskapende relasjoner i en verden og et næringsliv i endring. Boken er rettet mot lærere, ledere, medarbeidere, studenter innen ulike profesjoner, politikere, psykologer, coacher og folk som er opptatt av å gjøre en forskjell.

Til toppen

Andre aktuelle titler

  • Etikk

    Teori og praksis

    Siri Granum Carson og Norunn Kosberg

    Heftet
Forfatter(e)

Ragnhild Nilsen er en anerkjent sosial entreprenør for etisk handel og er partner i Klimapsykologene. Hun regnes ofte som coachingens mor i Norge, og har skrevet inspirasjonsbøker som Livets tre, Rovdyr – en thriller om moderne psykologi!, Talekunstens 12 hemmeligheter! og Perledykkeren. Ragnhild har doktorgrad i innovasjon og entreprenørskap, og er en populær foredragsholder og rådgiver i det grønne skiftet.