Klasse! 1-2

Klasse! 1. Unibok (Nettsted)

Forfatter:

Mona Gundersen-Røvik og Simen Braaten

Legg i ønskeliste

Forfatter: og
Innbinding: Nettsted
Utgivelsesår: 2017
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål / Nynorsk
ISBN: 9788202557669
Kategori: Tysk 1
Læreplan: Kunnskapsløftet
Fag: Tysk 1
Varighet: Fram til 31.08.2020
Nivå: Vg1
Komponent: Digital ressurs
Om utgivelsen Klasse! 1. Unibok

Klasse! 1. Unibok er en digital utgave av læreboka i et lesevennlig digitalt format med gode studietekniske verktøy. Lisensen varer i to år og gir tilgang til både bokmåls- og nynorskutgaven.
For å kunne bruke Unibok, må man være tilknyttet et lærersted og være innlogget som Feidebruker.

I Klasse! 1. Unibok justerer tekst og bilder seg automatisk til skjermstørrelsen. Eleven kan selv velge mellom ulike visninger og skriftstørrelser, slå opp på gloser og begreper direkte i teksten og få lærebokteksten lest opp. Sidetallene fra papirboka er tilgjengelig uansett visning, noe som gjør det lett å holde oversikt og kombinere papirbok og digital bok.

Med Unibok kan eleven arbeide i læreboka ved å gjøre egne notater, markere tekst, søke på innhold og ha innholdsfortegnelsen lett tilgjengelig. Det er enkelt å kopiere tekst og bilder fra boka og over i arbeidsdokumenter, noe som er nyttig når eleven skal løse oppgaver.

EPUB3-formatet tar den digitale læreboka et viktig skritt videre fra PDF-visninger.

Logg inn med Feide på www.unibok.no og be om gratis prøvetilgang. Utprøving og kjøp av lisens krever Feide-innlogging. Uniboka blir tilgjengelig umiddelbart etter bestilling.

Til toppen

Andre utgaver

Klasse! 1 (bm)
Bokmål Heftet 2017
Klasse! 1 (nyn)
Nynorsk Heftet 2017
Forfatter(e)
Simen Braaten er som så mange andre nordmenn forelsket i Berlin. Som lærer ved Nordseter skole i Oslo og som lærebokforfatter arbeider han for at flere skal dele hans lidenskap også for det tyske språket. Han er opptatt av at elevene selv skal lete etter og se mønstre i språket, at de skal lære et språk de føler de har nytte av - et språk de vil få glede av i praksis.
Klasse! 1-2

Klasse! er et nytt (2017/2018) tyskverk for Nivå I skrevet av forfattere med solid forankring i skole og undervisning, og er godt tilpasset elevenes nivå. Målet er at elevene skal bli aktive og engasjerte brukere av moderne tysk språk, og at de gjennom arbeidet skal få en opplevelse av og interesse for det tysktalende Europa.

Læreverket dekker læreplanen for tysk nivå I, Vg1 og Vg2. Klasse! 1 kom ut våren 2017 og Klasse! 2 våren 2018.