Klasse! 1-2

Klasse! 1 Elevnettsted (Nettsted)

Forfatter:

Simen Braaten og Mona Gundersen-Røvik

Legg i ønskeliste

Forfatter: og
Innbinding: Nettsted
Utgivelsesår: 2017
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål / Nynorsk
ISBN: 9788202536374
Kategori: Tysk 1
Læreplan: Kunnskapsløftet
Fag: Tysk 1
Nivå: Vg1
Komponent: Fagnettsted
Om utgivelsen Klasse! 1 Elevnettsted
Elevnettstedet til Klasse! 1 er åpent for alle uten innlogging og skal brukes som et supplement til læreboka.

Elevene finner blant annet uttaleøvinger med oppgaver til og en mengde interaktive grammatikk- og språkøvinger. Det finnes selvevalueringsskjemaer til hver leksjon og tilleggsstoff til utdyping av det enkelte leksjonstema i læreboka.

Nettstedet har Glosemesteren, hvor eleven kan øve på gloser fra Klasse! 1.

NewsTickers og i-Catchers rikholdige arkiver er også tilgjengelig på elevnettstedet. Leverandøren har lagt ned virksomheten og leverer ikke nytt stoff lenger, men det finnes mye stoff i arkivene som vil være til nytte for våre brukere. NewsTickers inneholder nyhetsklipp som er språklig enkle med tekst, lyd og oppgaver. i-Catcher er videoklipp med undervisningsopplegg.

Til toppen

Forfatter(e)
Simen Braaten er som så mange andre nordmenn forelsket i Berlin. Som lærer ved Nordseter skole i Oslo og som lærebokforfatter arbeider han for at flere skal dele hans lidenskap også for det tyske språket. Han er opptatt av at elevene selv skal lete etter og se mønstre i språket, at de skal lære et språk de føler de har nytte av - et språk de vil få glede av i praksis.
Klasse! 1-2

Klasse! er et nytt (2017/2018) tyskverk for Nivå I skrevet av forfattere med solid forankring i skole og undervisning, og er godt tilpasset elevenes nivå. Målet er at elevene skal bli aktive og engasjerte brukere av moderne tysk språk, og at de gjennom arbeidet skal få en opplevelse av og interesse for det tysktalende Europa.

Læreverket dekker læreplanen for tysk nivå I, Vg1 og Vg2. Klasse! 1 kom ut våren 2017 og Klasse! 2 våren 2018.