Kjemien stemmer 1 Kjemi 1 Grunnbok Brettbok (LK20) av Hege Knutsen, Svein Tveit og Kristian Vestli (Nettsted)
product-metadata.product-detail.tabletBook

Kjemien stemmer 1 og 2 (LK20)

Kjemien stemmer 1 Kjemi 1 Grunnbok Brettbok (LK20) (Nettsted)

Digital grunnbok (pdf) kjemi 1 programfag

Forfatter:

Svein Tveit, Hege Knutsen og Kristian Vestli

Forfatter: , og
Innbinding: Nettsted
Utgivelsesår: 2021
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål / Nynorsk
ISBN: 9788202696658
Kategori: Kjemi 1
Læreplan: Fagfornyelsen
Fag: Kjemi 1
Nivå: Vg2
Komponent: Grunnbok
Om utgivelsen Kjemien stemmer 1 Kjemi 1 Grunnbok Brettbok (LK20)

Kjemien stemmer 1 Grunnbok (2021) Brettbok er den digitale utgaven av læreboka i PDF-format. Kjemien stemmer 1 Grunnbok (2021) er et komplett læreverk og dekker kompetansemålene i programfaget kjemi 1 til fagfornyelsen (LK20).

Til læreverket følger også Kjemien stemmer 1 Studiebok (2021) Brettbok og supplerende digitale ressurser med oppgaver og fordypning, se Kjemien stemmer (2021) Elevnettsted og Kjemien stemmer (2021) lærernettsted.

I Brettboka kan eleven gjøre egne notater, markere tekst, lage egne figurer, gjøre søk i teksten og benytte tekst-til-tale for opplesning av teksten.

Brettbok-utgaven kan kjøpes på brettboka.no. Last ned Brettboka-appen for å komme i gang, eller se prøvekapitler her: http://brettboka.no/apps. Lisensen gir tilgang til både bokmåls- og nynorskutgaven.

Les mer om læreverket Kjemien stemmer 1 og 2 til Fagfornyelsen LK20 på cdu.no/vgs.

Til toppen

Forfatter(e)

Hege Knutsen er kjemilærer og fagleder i naturfag på Nadderud videregående skole.

Svein Tveit er universitetslektor ved Skolelaboratoriet i kjemi, Kjemisk institutt ved Universitetet i Oslo. Han har lang erfaring fra undervisning i grunnskolen, og har erfaring med å lage og gjennomføre etter- og videreutdanningskurs for lærere. Tveit er forfatter på læreverket i kjemi for videregående skole bestående av bøkene Kjemien stemmer Kjemi 1 og Kjemien stemmer Kjemi 2, med tilhørende nettressurser. Han er også medforfatter av Nye Gaia 4 (2017). Svein Tveit er nestleder i Norsk kjemisk selskaps faggruppe for undervisning.

Kristian Vestli er lektor ved Oslo katedralskole med fagene kjemi, matematikk og fysikk. Han har erfaring fra undervisning i videregående skole, ved lærerutdanningen ved Høgskolen i Oslo og Akershus og videreutdanningskurs for lærere.

Kjemien stemmer 1 og 2 (LK20)
Kjemien stemmer 1 og Kjemien stemmer 2 danner et godt grunnlag for at elevene kan forstå og forklare verden og samfunnet som omgir dem. Kjemien stemmer Grunnbok har en systematisk struktur og er rikt illustrert med fotografier, illustrasjoner og oversiktlige tabeller. Både grunnbøker og studiebøker er revidert til fagfornyelsen LK20.