Kjemien stemmer  Kjemi 2 Grunnbok Brettbok (2019) av Hege Knutsen, Svein Tveit, Kristian Vestli og Hege Edvardsen (Nettsted)
product-metadata.product-detail.tabletBook

Kjemien stemmer 1 og 2 Kjemi vg2, vg3

Kjemien stemmer Kjemi 2 Grunnbok Brettbok (2019) (Nettsted)

Digital lærebok

Forfatter:

Hege Knutsen, Svein Tveit, Kristian Vestli og Hege Edvardsen

Forfatter: , , og
Innbinding: Nettsted
Utgivelsesår: 2019
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål / Nynorsk
ISBN: 9788202628888
Kategori: Kjemi 2
Læreplan: Kunnskapsløftet
Fag: Kjemi 2
Nivå: Vg3
Om utgivelsen Kjemien stemmer Kjemi 2 Grunnbok Brettbok (2019)
Kjemien stemmer Kjemi 2 Brettbok er en digital utave av læreboka i PDF-format.

Kjemien stemmer er et komlett læreverk og dekker kompetansemålene til programfaget Kjemi 1 i videregående skole. Til læreverket følger det også nettressurser med blant annet oppgaver, kapittelprøver og videoer: se kjemienstemmer.cdu.no.

I Brettboka kan eleven kan gjøre egne notater, markere tekst, lage egne figurer og gjøre søk i teksten. Lisensen gir tilgang til både bokmåls- og nynorskutgaven.

Brettbok-utgaven kan kjøpes av skoler på www.brettboka.no. Last ned Brettboka-appen for å komme i gang eller se prøvekapitler her: http://brettboka.no/apps.

Til toppen

Forfatter(e)
Hege Knutsen er kjemilærer og fagleder i naturfag på Nadderud videregående skole.

Svein Tveit er universitetslektor ved Skolelaboratoriet i kjemi, Kjemisk institutt ved Universitetet i Oslo. Han har lang erfaring fra undervisning i grunnskolen, og har erfaring med å lage og gjennomføre etter- og videreutdanningskurs for lærere.

Svein er nestleder i Norsk kjemisk selskaps faggruppe for undervisning og er medforfatter av Nye Gaia 4 (2017).

Kristian Vestli er lektor ved Oslo katedralskole med fagene kjemi, matematikk og fysikk. Han har erfaring fra undervisning i videregående skole, ved lærerutdanningen ved Høgskolen i Oslo og Akershus og videreutdanningskurs for lærere.
Kjemien stemmer 1 og 2 Kjemi vg2, vg3
Nye utgaver av Kjemien stemmer kjemi 1 og kjemi 2. Kjemien stemmerer for vg2 og vg3 et faglig solid læreverk som har en praktisk tilnærming til fagstoffet gjennom mange eksempler som belyser teorien.