Kjemien stemmer  Kjemi 2 Grunnbok Brettbok (2019) av Hege Knutsen, Svein Tveit, Kristian Vestli og Hege Edvardsen (Nettsted)
product-metadata.product-detail.tabletBook

Kjemien stemmer

Kjemien stemmer Kjemi 2 Grunnbok Brettbok (2019) (Nettsted)

Digital lærebok

Forfatter:

Hege Knutsen, Svein Tveit, Kristian Vestli og Hege Edvardsen

Forfatter: , , og
Innbinding: Nettsted
Utgivelsesår: 2019
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål / Nynorsk
ISBN: 9788202628888
Kategori: Kjemi 2
Læreplan: Kunnskapsløftet
Fag: Kjemi 2
Nivå: Vg3
Om utgivelsen Kjemien stemmer Kjemi 2 Grunnbok Brettbok (2019)
Kjemien stemmer Kjemi 2 Brettbok er en digital utave av læreboka i PDF-format.

Kjemien stemmer er et komlett læreverk og dekker kompetansemålene til programfaget Kjemi 1 i videregående skole. Til læreverket følger det også nettressurser med blant annet oppgaver, kapittelprøver og videoer: se kjemienstemmer.cdu.no.

I Brettboka kan eleven kan gjøre egne notater, markere tekst, lage egne figurer og gjøre søk i teksten. Lisensen gir tilgang til både bokmåls- og nynorskutgaven.

Brettbok-utgaven kan kjøpes av skoler på www.brettboka.no. Last ned Brettboka-appen for å komme i gang eller se prøvekapitler her: http://brettboka.no/apps.

Til toppen

Forfatter(e)
Hege Knutsen er kjemilærer og fagleder i naturfag på Nadderud videregående skole.

Svein Tveit er universitetslektor ved Skolelaboratoriet i kjemi, Kjemisk institutt ved Universitetet i Oslo. Han har lang erfaring fra undervisning i grunnskolen, og har erfaring med å lage og gjennomføre etter- og videreutdanningskurs for lærere.

Svein er nestleder i Norsk kjemisk selskaps faggruppe for undervisning og er medforfatter av Nye Gaia 4 (2017).

Kristian Vestli er lektor ved Oslo katedralskole med fagene kjemi, matematikk og fysikk. Han har erfaring fra undervisning i videregående skole, ved lærerutdanningen ved Høgskolen i Oslo og Akershus og videreutdanningskurs for lærere.
Kjemien stemmer
Nye utgaver av Kjemien stemmer. Kjemien stemmerer et faglig solid læreverk som har en praktisk tilnærming til fagstoffet gjennom mange eksempler som belyser teorien.