Kaleido 1-4

Kaleido 4 Lærerens bok (Spiral)

Forfatter:

Ronny Johansen og Marte Jørgensen Tovsrud

Forfatter: og
Innbinding: Spiral
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 184
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål / Nynorsk
ISBN: 9788202506315
Kategori: Norsk
Læreplan: Kunnskapsløftet
Fag: Norsk
Nivå: 4. trinn
Komponent: Lærerens bok
Om utgivelsen Kaleido 4 Lærerens bok

Kaleido 4 Lærerens bok inneholder en generell del og en metodisk gjennomgang av hver side i elevbøkene. Forfatterne viser hvordan du kan arbeide med lesing og skriving, modellerer oppgaver for elevene og hvordan du kan motivere og veilede dem.

 

Til toppen

Forfatter(e)

Ronny Johansen er høgskolelektor ved Høgskolen i Sørøst-Norge. Han underviser i norsk, hovedsakelig på Grunnskolelærerutdanningen 1. til 7. trinn. Han har lang erfaring fra barneskolen, og er særlig opptatt av elevenes tekstskaping og utvikling av deres skrivekompetanse.

Marte Tovsrud Syverinsen er utdannet lærer med fordypning i norsk, og norsk som andrespråk. Marte har en praktisk-estetisk faglærerutdanning i bunnen, og er opptatt av å legge til rette for meningsfylt og utforskende arbeid. Hun jobber i dag ved Rønningen skole i Asker og har mange års erfaring som kontaktlærer og språkveileder på 1.– 4. trinn. Marte var også en av forfatterne på læreverket Kaleido, og har holdt flere kursrekker knyttet til lesing og skriving i begynneropplæringen.

Kaleido 1-4
KALEIDO er Cappelen Damms norskverk for barnetrinnet. Med Kaleido viderefører vi vår solide posisjon innen leseopplæringen. Vi legger fortsatt vekt på arbeidet med lesestrategier og metoder som veiledet lesing, men i Kaleido inkluderer vi også skriving fra første stund!