Kaleido 1-4

Kaleido 1 Lærerens bok (Spiral)

Forfatter:

Torill Andersen og Ronny Johansen

Forfatter:
Innbinding: Spiral
Utgivelsesår: 2013
Antall sider: 184
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål / Nynorsk
ISBN: 9788202399962
Kategori: Norsk
Læreplan: Kunnskapsløftet
Fag: Norsk
Nivå: 1. trinn
Komponent: Lærerens bok
Om utgivelsen Kaleido 1 Lærerens bok
I lærerens bok får du en generell innføring i den grunnleggende lese- og skriveopplæringen og en spesifikk innføring i Kaleidos metoder.

Her kan du finne gangen i bokstavprogrammet, ulike måter å lese på og hvordan arbeide med lesestrategier. Videre viser forfatterne hvordan du kan arbeide med skriving, modellere oppgaver for elevene, hvordan du kan motivere og veilede dem i skrivingen. Lærerens bok inneholder dessuten en metodisk og oversiktlig gjennomgang av hver side i elevenes lese- og skrivebøker.

I lærerens bok får du også råd og tips om utfyllende læringsaktiviteter.

Til toppen

Forfatter(e)
Torill Andersen er utdannet allmennlærer. Hun har jobbet i skolen siden 1997 og har hatt 1. trinn seks ganger. Hun er opptatt av grunnleggende lese- og skriveopplæring, og brenner for en variert og tilpasset undervisning der elevenes interesser og ressurser står i sentrum.
Ronny Johansen er høgskolelektor ved Høgskolen i Sørøst-Norge. Han underviser i norsk, hovedsakelig på Grunnskolelærerutdanningen 1. til 7. trinn. Han har lang erfaring fra barneskolen, og er særlig opptatt av elevenes tekstskaping og utvikling av deres skrivekompetanse.
Kaleido 1-4
KALEIDO er Cappelen Damms norskverk for barnetrinnet. Med Kaleido viderefører vi vår solide posisjon innen leseopplæringen. Vi legger fortsatt vekt på arbeidet med lesestrategier og metoder som veiledet lesing, men i Kaleido inkluderer vi også skriving fra første stund!