Juss og samfunn 2 Brettbok av Alf Marcus Wiegaard (Nettsted)
product-metadata.product-detail.tabletBook

Juss og samfunn 1 og 2 | Rettslære

Juss og samfunn 2 Brettbok (Nettsted)

Rettslære 2

Forfatter:

Alf Marcus Wiegaard

Forfatter:
Innbinding: Nettsted
Utgivelsesår: 2018
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål / Nynorsk
ISBN: 9788202473204
Kategori: Rettslære 2
Læreplan: Kunnskapsløftet
Fag: Rettslære 2
Nivå: Vg3
Komponent: Digital ressurs
Om utgivelsen Juss og samfunn 2 Brettbok

Juss og samfunn 2 Brettbok er en digital utgave av læreboka i PDF-format.

Juss og samfunn 2 er et komplett læreverk og dekker kompetansemålene til programfaget rettslære 1 i videregående skole. Til læreverket følger det også egne nettressurser med oppgaver og fordypning: se jussogsamfunn.cdu.no.

I Brettboka kan eleven kan gjøre egne notater, markere tekst, lage egne figurer og gjøre søk i teksten. Lisensen gir tilgang til både bokmåls- og nynorskutgaven.

Brettbok-utgaven kan kjøpes av skoler på www.brettboka.no. Last ned Brettboka-appen for å komme i gang, eller se prøvekapitler her: http://brettboka.no/apps.

Til toppen

Forfatter(e)
Alf Marcus Wiegaard er hovedforfatter av læreverket Juss og Samfunn. Wiegaard er jurist fra Universitetet i Oslo, og har også en master i Antikk kultur og klassiske språk. Han har jobbet som advokat i 15 år, og driver egen advokatpraksis i Oslo. Han er interessert i jussens fagtradisjoner, og arbeider i det daglige med mange ulike sakstyper, bl.a. arbeidsrett, kontraktsrett og arve- og familierett.
Juss og samfunn 1 og 2 | Rettslære
Juss og samfunn er et nyskrevet læreverk i programfaget rettslære i videregående skole. Dette læreverket tar rettslære på alvor som samfunnsfag og introduksjon til juss og videre studier. Lærebøkene er skrevet etter at ny straffelov trådte i kraft i oktober 2015, og etter justeringer i arbeidsmiljøloven.