Juss og samfunn

Juss og samfunn 1 Unibok (Nettsted)

Rettslære 1

Forfatter:

Alf Marcus Wiegaard

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Nettsted
Utgivelsesår: 2018
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål / Nynorsk
ISBN: 9788202473228
Kategori: Samfunnsfagene
Læreplan: Kunnskapsløftet
Fag: Samfunnsfagene
Varighet: Fram til 31.08.2019
Nivå: Vg3
Komponent: Digital ressurs
Om utgivelsen Juss og samfunn 1 Unibok
Juss og samfunn 1 Unibok er den digitale utgaven av læreboka i et leservennlig format. Unibok-formatet tilpasser seg skjermstørrelsen boka leses på og har gode studietekniske verktøy. Med hensyn til skriftlig eksamen i faget varer lisensen i 2 år.

Juss og samfunn 1 er et komplett læreverk og dekker kompetansemålene til rettslære 1 på videregående skole. Til læreverket følger det også egne nettressurser med oppgaver og fordypning: se jussogsamfunn.cdu.no.

Store fordeler med Unibok er at læreboka er lett tilgjengelig, elevene kan arbeide i den og det digitale formatet er brukervennlig.

Unibok har gode studietekniske verktøy i tillegg til funksjoner som oppslag på ord direkte i teksten, lyd, interaktive oppgaver og svært god søkefunksjon.

Når du har lisens og tilgang til boka, finner du den i "Min bokhylle" på unibok.no eller direkte til boka via «Min side» på cdu.no.

Til toppen

Forfatter(e)
Alf Marcus Wiegaard er hovedforfatter av læreverket Juss og Samfunn. Wiegaard er jurist fra Universitetet i Oslo, og har også en bachelor i Antikk kultur og klassiske språk. Han har jobbet som advokat i 15 år, og driver egen advokatpraksis i Oslo. Han er interessert i jussens fagtradisjoner, og arbeider i det daglige med mange ulike sakstyper, bl.a. arbeidsrett, kontraktsrett og arve- og familierett.
Juss og samfunn

Juss og samfunn er et nyskrevet læreverk i rettslære. Verket er skrevet etter at ny straffelov trådte i kraft i oktober 2015, og etter justeringer i arbeidsmiljøloven. Juss og samfunn tar rettslære på alvor som både et samfunnsfag og som en introduksjon til juss og videre studier.