Juss og samfunn 1 og 2 | Rettslære

Juss og samfunn 1 og 2 Lærernettsted (Nettsted)

Rettslære 1 og 2

Forfatter:

Alf Marcus Wiegaard

Forfatter:
Innbinding: Nettsted
Utgivelsesår: 2017
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål
ISBN: 9788202446802
Kategori: Rettslære 1 og Rettslære 2
Læreplan: Kunnskapsløftet
Fag: Rettslære 1, Rettslære 2
Varighet: Fram til 31.08.2023
Nivå: Vg2, Vg3
Komponent: Fagnettsted
Om utgivelsen Juss og samfunn 1 og 2 Lærernettsted

Lærernettstedet Juss og samfunn er en samlet digital ressurs for lærere til kursene rettslære 1 og 2.


Lærernettstedet inneholder løsningsforslag til arbeidsoppgavene i bøkene og aktualitetsoppgavene på elevnettstedet. Som lærer finner du også undervisningsstøtte i form av powerpointer til alle kapitlene, forslag til årsplaner, relevant rettspraksis til alle rettsemnene til rettslære 1. Tilgang til nettstedet krever lisens og innlogging.

Til toppen

Forfatter(e)

Alf Marcus Wiegaard er hovedforfatter av læreverket Juss og Samfunn til faget rettslære i videregående skole. Wiegaard er jurist fra Universitetet i Oslo, og har også en master i Antikk kultur og klassiske språk.
Han er universitetslektor i jus på Universitetet i Sørøst-Norge (USN), og driver i tillegg egen advokatpraksis i Oslo der han i mer enn 15 år har jobbet med saker innenfor bl.a. arbeidsrett, kontraktsrett og arve- og familierett.

Juss og samfunn 1 og 2 | Rettslære
Juss og samfunn er et nyskrevet læreverk i programfaget rettslære i videregående skole. Dette læreverket tar rettslære på alvor som samfunnsfag og introduksjon til juss og videre studier. Lærebøkene er skrevet etter at ny straffelov trådte i kraft i oktober 2015, og etter justeringer i arbeidsmiljøloven.