Juss og samfunn 1 Brettbok (LK20) av Alf Marcus Wiegaard (Nettsted)
product-metadata.product-detail.tabletBook

Juss og samfunn 1 og 2 (Fagfornyelsen LK20)

Juss og samfunn 1 Brettbok (LK20) (Nettsted)

Digital lærebok rettslære 1 programfag (PDF)

Forfatter:

Alf Marcus Wiegaard

Forfatter:
Innbinding: Nettsted
Utgivelsesår: 2021
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål / Nynorsk
ISBN: 9788202695958
Kategori: Rettslære 1
Læreplan: Fagfornyelsen
Fag: Rettslære 1
Nivå: Vg2
Komponent: Digital ressurs
Om utgivelsen Juss og samfunn 1 Brettbok (LK20)

Juss og samfunn 1 (2021) Brettbok er den digitale utgaven av læreboka i PDF-format. Juss og samfunn 1 (2021) dekker kompetansemålene i læreplanen for programfaget rettslære 1 til fagfornyelsen (LK20).

Til læreverket følger det supplerende digitale ressurser med oppgaver og fordypning, se Juss og samfunn Elevnettsted og Juss og samfunn Lærernettsted.

I Brettboka kan eleven gjøre egne notater, markere tekst, lage egne figurer, gjøre søk i teksten og benytte tekst-til-tale for opplesning av teksten.

Brettbok-utgaven kan kjøpes på www.brettboka.no. Last ned Brettboka-appen for å komme i gang, eller se prøvekapitler her: http://brettboka.no/apps. Lisensen gir tilgang til både bokmåls- og nynorskutgaven.

Les mer om læreverket Juss og samfunn til Fagfornyelsen LK20 på cdu.no/vgs.

Til toppen

Forfatter(e)

Alf Marcus Wiegaard er hovedforfatter av læreverket Juss og Samfunn til faget rettslære i videregående skole. Wiegaard er jurist fra Universitetet i Oslo, og har også en master i Antikk kultur og klassiske språk.
Han er universitetslektor i jus på Universitetet i Sørøst-Norge (USN), og driver i tillegg egen advokatpraksis i Oslo der han i mer enn 15 år har jobbet med saker innenfor bl.a. arbeidsrett, kontraktsrett og arve- og familierett.

Juss og samfunn 1 og 2 (Fagfornyelsen LK20)
Læreverket Juss og samfunn 1 og 2 dekker alle kompetansemålene til programfaget rettslære i videregående skole og følger læreplanen LK20 i fagfornyelsen. Juss og samfunn er et læreverk som tar rettslære som fag på alvor og egner seg dermed også godt som introduksjon til juss og videre studier.