Interactions (LK20)

Interactions Elevnettsted Pluss (LK20) (Nettsted)

Digitale elevressurser for Engelsk 1 og 2 programfag

Forfatter:

Richard Burgess, Maria Casado Villanueva, Magne Dypedahl, Hilde Hasselgård og Tom Arne Skretteberg

Forfatter: , , , og
Innbinding: Nettsted
Utgivelsesår: 2021
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Engelsk
ISBN: 9788202720940
Kategori: Engelsk programfag
Læreplan: Fagfornyelsen
Fag: Engelsk programfag
Varighet: Fram til 31.08.2023
Nivå: Vg2
Komponent: Fagnettsted
Om utgivelsen Interactions Elevnettsted Pluss (LK20)

Interactions Elevnettsted Pluss inneholder innleste tekster fra Interactions lærebok. Lisensen dekker Engelsk 1 og Engelsk 2.

Nettstedet brukes sammen med læreboka og Interactions Elevnettsted (gratis) med bl.a. ressurser for fordypning og øving. Lisens til Interactions Elevnettsted Pluss gir automatisk tilgang til innleste tekster ved innlogging på Interactions Elevnettsted.

Lytteøvelser er inkludert i det gratis elevnettstedet.

Logg inn på Interactions Elevnettsted på interactions.cdu.no.

Til toppen

Forfatter(e)

Richard Burgess er musiker og forfatter. Han har mange års undervisningserfaring fra videregående skole og underviser nå på Universitetet i Sørøst-Norge. Burgess har vært forfatter på mange læreverk i engelsk for videregående skole, blant annet Access-serien for engelsk programfag.

Maria Casado Villanueva er førsteamanuensis i engelsk ved Universitet i Sørøst-Norge, hvor hun underviser i flere studieprogrammer inkludert lærerutdanning. Hennes spesialområder er språklæring, Britisk litteratur og barnelitteratur. Hun har vært medforfatter på flere antologier for lærerstudenter.

Magne Dypedahl er førstelektor i engelsk ved Universitetet i Sørøst-Norge. Han har erfaring fra undervisning i videregående skole og arbeid med flere læreverk. Han har vært medredaktør og medforfatter for mange antologier om engelsk fagdidaktikk. Hans spesialområder er amerikansk kulturkunnskap og interkulturell kompetanse.

Hilde Hasselgård er professor i engelsk ved Universitetet i Oslo. Hun forsker blant annet på kontrastiv lingvistikk og på engelsk innlærerspråk. I tillegg til forskningspublikasjoner innen engelsk språk har hun skrevet lærebøker i engelsk språkbruk og grammatikk for både videregående skole og universitetsnivået.

Tom Arne Skretteberg er utdannet lektor m/opprykk med hovedfag i engelsk fra Universitetet i Oslo. Han har vært ansatt i Osloskolen i 17 år og jobber nå ved Nydalen videregående skole. Han var medlem av Utdanningsdirektoratets læreplangruppe som utarbeidet de nye læreplanene i engelsk programfag i forbindelse med fagfornyelsen.

Interactions (LK20)
Interactions gir elevene mulighet til å jobbe i dybden med programfagene Engelsk 1 og Engelsk 2 og er utviklet til LK20. Læreverket lar elevene jobbe systematisk med begreper, perspektiver og språklige utfordringer for å utvikle deres samlede kompetanse i engelskfaget.