Interactions 2 (2022) Brettbok av Richard Burgess, Magne Dypedahl og Hilde Hasselgård (Nettsted)
product-metadata.product-detail.tabletBook

Interactions (LK20)

Interactions 2 (2022) Brettbok (Nettsted)

Digital lærebok programfag Engelsk 2

Forfatter:

Richard Burgess, Magne Dypedahl og Hilde Hasselgård

Forfatter: , og
Innbinding: Nettsted
Utgivelsesår: 2022
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Engelsk
ISBN: 9788202741020
Kategori: Videregående
Læreplan: Fagfornyelsen
Fag: Videregående
Nivå: Vg3
Om utgivelsen Interactions 2 (2022) Brettbok

Interactions 2 Brettbok er den digitale utgaven av læreboka i PDF-format. Interactions 2 er et komplett læreverk som dekker kompetansemålene i læreplanen for engelsk 2 programfag til LK20.

Til læreverket følger det også supplerende digitale ressurser med oppgaver og fordypning, se Interactions Elev- og Lærernettsted.

I Brettboka kan eleven kan gjøre egne notater, markere tekst, lage egne figurer, gjøre søk i teksten og benytte tekst-til-tale for opplesning av teksten.
Brettbok-utgaven kan kjøpes på www.brettboka.no. Last ned Brettboka-appen for å komme i gang, eller se prøvekapitler her: http://brettboka.no/apps.

Les mer om læreverket Interactions 2 for engelsk 2.

Til toppen

Forfatter(e)

Richard Burgess er musiker og forfatter. Han har mange års undervisningserfaring fra videregående skole og underviser nå på Universitetet i Sørøst-Norge. Burgess har vært forfatter på mange læreverk i engelsk for videregående skole, blant annet Access-serien for engelsk programfag.

Magne Dypedahl er førstelektor i engelsk ved Universitetet i Sørøst-Norge. Han har erfaring fra undervisning i videregående skole og arbeid med flere læreverk. Han har vært medredaktør og medforfatter for mange antologier om engelsk fagdidaktikk. Hans spesialområder er amerikansk kulturkunnskap og interkulturell kompetanse.

Hilde Hasselgård er professor i engelsk ved Universitetet i Oslo. Hun forsker blant annet på kontrastiv lingvistikk og på engelsk innlærerspråk. I tillegg til forskningspublikasjoner innen engelsk språk har hun skrevet lærebøker i engelsk språkbruk og grammatikk for både videregående skole og universitetsnivået.

Interactions (LK20)
Interactions gir elevene mulighet til å jobbe i dybden med programfagene Engelsk 1 og Engelsk 2 og er utviklet til LK20. Læreverket lar elevene jobbe systematisk med begreper, perspektiver og språklige utfordringer for å utvikle deres samlede kompetanse i engelskfaget.