Interactions (LK20)

Interactions 1 Unibok (LK20) (Nettsted)

Digital lærebok programfag Engelsk 1

Forfatter:

Richard Burgess, Maria Casado Villanueva, Magne Dypedahl, Hilde Hasselgård og Tom Arne Skretteberg

Forfatter: , , , og
Innbinding: Nettsted
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 376
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Engelsk
ISBN: 9788202708139
Kategori: Engelsk og Engelsk programfag
Læreplan: Fagfornyelsen
Lisenstype: Enkeltlisens
Fag: Engelsk programfag
Varighet: Fram til 31.08.2023
Nivå: Vg2
Komponent: Digital ressurs
Om utgivelsen Interactions 1 Unibok (LK20)

Interactions 1 Unibok er den digitale utgaven av læreboka for engelsk 1 programfag. Formatet er brukervennlig og har gode verktøy som støtter elevens leseforståelse.

Med Interactions 1 Unibok får elevene et digitalt læremiddel som dekker alle målene i læreplanen for engelsk 1 programfag til fagfornyelsen. Til læreverket følger det også supplerende digitale ressurser med oppgaver og fordypning, se Interactions Elev- og lærernettsted.

Interactions 1 Unibok har innlest læreboktekst og Cappelen Damms toveis Engelsk ordbok integrert. Oppslag i ordboka gjøres raskt og vises direkte i lesevinduet.

Med Unibok er læreboka alltid tilgjengelig, og elevene kan lese den på alle digitale flater – også mobil. Unibok er brukervennlig, og har flere gode studietekniske verktøy gjør at eleven kan jobbe godt med lærestoffet i boka. En svært god søkefunksjon gjør alt lærestoffet lett tilgjengelig, eleven kan skrive notater og markere, og lytte til innleste tekster fra boka. Notatene kan skrives ut til f.eks. eksamensforberedelser. Tekst-til-tale-funksjonen har god kvalitet og høy pedagogisk verdi for lesesvake elever ettersom at ordene markeres under opplesing.

Interactions 1 Unibok tilfredsstiller kravene til universell utforming. Les mer om funksjonalitet i Unibok: www.unibok.no

Når du har lisens og tilgang til boka, finner du den i «Mine unibøker» på www.unibok.no og under «Min side» på www.cdu.no.

Til toppen

Forfatter(e)

Richard Burgess er musiker og forfatter. Han har mange års undervisningserfaring fra videregående skole og underviser nå på Universitetet i Sørøst-Norge. Burgess har vært forfatter på mange læreverk i engelsk for videregående skole, blant annet Access-serien for engelsk programfag.

Maria Casado Villanueva er førsteamanuensis i engelsk ved Universitet i Sørøst-Norge, hvor hun underviser i flere studieprogrammer inkludert lærerutdanning. Hennes spesialområder er språklæring, Britisk litteratur og barnelitteratur. Hun har vært medforfatter på flere antologier for lærerstudenter.

Magne Dypedahl er førstelektor i engelsk ved Universitetet i Sørøst-Norge. Han har erfaring fra undervisning i videregående skole og arbeid med flere læreverk. Han har vært medredaktør og medforfatter for mange antologier om engelsk fagdidaktikk. Hans spesialområder er amerikansk kulturkunnskap og interkulturell kompetanse.

Hilde Hasselgård er professor i engelsk ved Universitetet i Oslo. Hun forsker blant annet på kontrastiv lingvistikk og på engelsk innlærerspråk. I tillegg til forskningspublikasjoner innen engelsk språk har hun skrevet lærebøker i engelsk språkbruk og grammatikk for både videregående skole og universitetsnivået.

Tom Arne Skretteberg er utdannet lektor m/opprykk med hovedfag i engelsk fra Universitetet i Oslo. Han har vært ansatt i Osloskolen i 17 år og jobber nå ved Nydalen videregående skole. Han var medlem av Utdanningsdirektoratets læreplangruppe som utarbeidet de nye læreplanene i engelsk programfag i forbindelse med fagfornyelsen.

Interactions (LK20)
Interactions gir elevene mulighet til å jobbe i dybden med programfagene Engelsk 1 og Engelsk 2 og er utviklet til LK20. Læreverket lar elevene jobbe systematisk med begreper, perspektiver og språklige utfordringer for å utvikle deres samlede kompetanse i engelskfaget.