I arbeidslivet

I arbeidslivet Jeg vil bli renholder (Heftet)

En innføring

Forfatter:

Lise Bruøygard og Tonje Gotland Lien

Forfatter: og
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 100
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål
ISBN: 9788202589486
Kategori: Norsk for nybegynnere (A1-A2) og Arbeidsliv og jobbsøk
Fag: Arbeidsliv og jobbsøk, Norsk for nybegynnere (A1-A2)
Nivå: Spor 1 - A1, Spor 1 - A2, Spor 2 - A1, Spor 2 - A2
Om utgivelsen I arbeidslivet Jeg vil bli renholder
Jeg vil bli renholder er for deltakere på A1–A2-nivå som ønsker å bli renholdere og samtidig lære norsk og fagspråk for renholdsyrket.Jeg vil bli renholder gir en innføring i renholdsyrket. Ord og uttrykk blir presentert samtidig som boka gir et innblikk i vanlige arbeidsoppgaver og krav i yrket. Innholdet vil hjelpe deltakerne med å bli bedre kjent med det norske språket og yrket før praksis, i praksis eller i jobb. Boka inneholder foto fra arbeidsplassen, bildeforklaringer, uttaleoppgaver, muntlige og skriftlige oppgaver som er relevante i praksis. Boka kan brukes i grupper, i klassen eller individuelt.

Boka er en del av Jeg vil bli-serien i læreverket I arbeidslivet. I arbeidslivet er et nytt og innholdsrikt læreverk i arbeidslivskunnskap, med en serie komponenter for variert bruk. Kommunikative ferdigheter og egenaktivitet blir vektlagt. I arbeidslivet Digital inneholder aktiviteter og oppgaver knyttet til alle deler av læreverket.

Les artiklene på Fagsnakk om hvordan du kan hjelpe elevene ut i vellykket arbeidspraksis. Serien består av 4 artikler under Norsk som andrespråk/arbeidsliv.


Til toppen

I arbeidslivet
I arbeidslivet er et nytt og innholdsrikt læreverk i arbeidslivskunnskap, med en serie komponenter for variert bruk. Kommunikative ferdigheter blir vektlagt.

I arbeidslivet vil være komplett tidlig i 2020, da tekstbøkene vil foreligge. Yrkesheftene og bøker i Jeg vil bli-serien utgis fortløpende fra høsten 2018.