I arbeidslivet

I arbeidslivet Jeg vil bli fiskeindustriarbeider (Heftet)

En innføring, nivå A1–A2

Forfatter:

Ragnhild Stikholmen

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 116
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål
ISBN: 9788202625801
Kategori: Arbeidsliv og jobbsøk
Fag: Arbeidsliv og jobbsøk
Nivå: Spor 1 - A1, Spor 1 - A2, Spor 2 - A1, Spor 2 - A2
Komponent: Alt-i-ett-bok
Om utgivelsen I arbeidslivet Jeg vil bli fiskeindustriarbeider
Jeg vil bli fiskeindustriarbeider er for voksne med norsk som andrespråk på nivå A1–A2-nivå, som ønsker å jobbe i sjømatnæringen og å lære norsk og fagspråk for dette.Jeg vil bli fiskeindustriarbeider gir en innføring i arbeid i fiskeindustrien. Ord og uttrykk blir presentert samtidig som boka gir et innblikk i vanlige arbeidsoppgaver og krav i yrket. Innholdet vil hjelpe deltakerne med å bli bedre kjent med det norske språket og yrket før praksis, i praksis eller i jobb. Boka legger vekt på uttale og på riktig uttale av ord man trenger for å jobbe i fiskeindustriyrket. Jeg vil bli fiskeindustriarbeider inneholder foto fra arbeidsplassen, bildeforklaringer, uttaleoppgaver, muntlige og skriftlige oppgaver som er relevante i praksis. Boka kan brukes i grupper, i klassen eller individuelt.


Jeg vil bli renholder er en del av Jeg vil bli-serien i læreverket I arbeidslivet. I arbeidslivet er et nytt og innholdsrikt læreverk i arbeidslivskunnskap for voksne innvandrere, med en serie komponenter for variert bruk. Kommunikative ferdigheter og egenaktivitet blir vektlagt. I arbeidslivet Digital inneholder aktiviteter og oppgaver knyttet til alle deler av læreverket.

Les artiklene på Fagsnakk om hvordan du kan hjelpe elevene ut i vellykket arbeidspraksis. Serien består av fire artikler og ligger under Norsk som andrespråk/arbeidsliv.

Til toppen

Anmeldelser av I arbeidslivet Jeg vil bli fiskeindustriarbeider
Intervju med Ragnhild StikholmenVesterålen OnlineLes hele anmeldelsen

Til toppen

I arbeidslivet
I arbeidslivet er et nytt og innholdsrikt læreverk i arbeidslivskunnskap for voksne innvandrere, med en serie komponenter for variert bruk. Kommunikative ferdigheter blir vektlagt.

I arbeidslivet vil være komplett i 2020, og tekstboka vil foreligge våren 2020. Yrkesheftene og bøker i Jeg vil bli-serien utgis fortløpende fra høsten 2018.