I arbeidslivet

I arbeidslivet Ingeniør (Heftet)

Yrkeshefte

Forfatter:

Anita Moltumyr og Krzysztof Lisiecki

Forfatter: og
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 40
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål
ISBN: 9788202639945
Kategori: Norsk for nybegynnere (A1-A2) og Arbeidsliv og jobbsøk
Fag: Arbeidsliv og jobbsøk, Norsk for nybegynnere (A1-A2)
Nivå: Spor 2 - A1, Spor 2 - A2, Spor 2 - B1, Spor 3 - A1, Spor 3 - A2, Spor 3 - B1
Om utgivelsen I arbeidslivet Ingeniør

Ingeniør er et yrkeshefte i læreverket I arbeidslivet. Heftet er todelt og presenterer innholdet på nivå A2 og A2–B1 med ordlister. Heftet passer for unge og voksne innvandrere som ønsker seg et teknisk yrke eller utdanning.

I arbeidslivet yrkeshefte: Ingeniør gir en innføring i yrket ingeniør. Det presenterer ord og uttrykk i yrket og gir et innblikk i vanlige arbeids oppgaver og forventninger. Heftet inneholder muntlige oppgaver til egen refleksjon, diskusjon i klassen eller som forberedelser til praksis. Sentrale begreper i ingeniøryrket er vektlagt, og det finnes to ordlister der elevene kan fylle på med oversettelse eller forklaringer på eget morsmål, plassert etter del 1 (nivå A1-A2) og etter del 2 (nivå A2-B1). Heftet har informative bilder og illustrasjoner.

I arbeidslivet Elevnettsted finnes ulike aktiviteter og oppgaver knyttet til alle deler av læreverket og yrkesheftene. I arbeidslivet legger vekt på egenaktivitet og inneholder varierte oppgaver til bruk i undervisningen.

Til toppen

Andre aktuelle titler

I arbeidslivet
I arbeidslivet er et stort læreverk i arbeidslivskunnskap for voksne innvandrere, med en serie komponenter for variert bruk. Kommunikative ferdigheter blir vektlagt.

I arbeidslivet består av en rekke komponenter som kan brukes om hverandre: Tekstbok, praksisplasshefte, mange yrkeshefter, Jeg vil bli-serien, Jobbkoder, Jobbprat og en stor nettressurs med stoff og oppgaver til alle komponenter. Flere yrkeshefter kommer i tiden framover.