Homo appiens (Heftet)

Hvordan teknologi endrer våre liv

Forfatter:

Arne Krokan

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2022
Antall sider: 200
Forlag: Cappelen Damm Akademisk
Språk/målform: Bokmål
ISBN: 9788202427252
Kategori: Journalistikk og mediefag , Statsvitenskap , Sosiologi , Økonomi, markedsføring og organisasjonsfag , Samfunnsøkonomi , Organisasjon og ledelse , Markedsføring , Mediefag og Samfunnsvitenskap
Fag: Markedsføring, Mediefag, Organisasjon og ledelse, Samfunnsøkonomi, Sosiologi, Statsvitenskap
Nivå: Akademisk
Om utgivelsen Homo appiens

Vi mennesker utfordres på stadig nye måter. Nye teknologier skaper nye produksjonsformer, nye måter å kommunisere på og nye måter å organisere arbeid på. I Homo appiens. Hvordan teknologi endrer våre liv, presenteres utvalgte sentrale utfordringer vi står overfor i vår tid. Komplekse problemer det er vanskelig å løse ved politisk enighet og handling. Kanskje er det ny teknologi som er løsningen? I boken får du mange innspill slik at du kan forstå både hva utfordringene består i og tanker om hvordan vi kan løse dem.

Til toppen

Forfatter(e)

Arne Krokan er professor ved NTNU der han arbeider med prosjekter som omhandler problemstillinger i skjæringspunktet mellom teknologi, organisasjon og samfunn. Han er også professor II i nettverksøkonomi ved Høyskolen Kristiania. Krokan er mag.art. i familiesosiologi og dr.polit. i medievitenskap fra Universitetet i Oslo og har skrevet flere bøker.