Historie og filosofi 1 og 2 (Fagfornyelsen LK20)

Historie og filosofi 2 (LK20) (Fleksibind)

Lærebok historie og filosofi 2 programfag

Forfatter:

Gry Cecilie Lund, Tommy Moum og Bjørn Yngve Tollefsen

Forfatter: , og
Innbinding: Fleksibind
Utgivelsesår: 2023
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål
ISBN: 9788202760175
Kategori: Historie og filosofi 2
Læreplan: Fagfornyelsen
Fag: Historie og filosofi 2
Nivå: Vg3
Komponent: Grunnbok
Om utgivelsen Historie og filosofi 2 (LK20)

Historie og filosofi 2 (LK20) utgis våren 2023. Mer informsjon om det nye læreverket kommer innen 1. mars. Ønsker du å motta tilbud og gratis vurderingseksemplar, må du velge faget som undervisningsfag på Min side her på cdu.no når du er logget inn.

Til toppen

Forfatter(e)

Gry Cecilie Lund er filosof og universitetslektor. Hun underviser ved Universitetet i Sørøst-Norge.

Tommy Moum er idéhistoriker og er lektor ved Horten videregående skole der han underviser i fagene norsk, historie og filosofi og historie. Moum er forfatter på Alle tiders historie og læreverket Historie og filosofi. Han har også vært medforfatter på flere læreverk i norsk.

Bjørn Yngve Tollefsen er filosof og lektor ved Horten videregående skole der han underviser i fagene historie, religion og etikk, historie og filosofi, samfunnskunnskap og norsk. Han har publisert flere fagartikler om filosofi i Nytt Norsk Tidsskrift, og har skrevet flere fordypningsartikler om filosofi på nettstedet til Historie og filosofi (K06).

Historie og filosofi 1 og 2 (Fagfornyelsen LK20)
Historie og filosofi er nyskrevet og følger læreplanen i LK20. Historie og filosofi 1 kommer høsten 2022. Historie og filosofi 2 er klar våren 2023 og kan tas i bruk i skoleåret 2023/24.