Historie og filosofi

Historie og filosofi 1. Unibok (Nettsted)

Forfatter:

Tommy Moum og Atle Sævareid

Legg i ønskeliste

Forfatter: og
Innbinding: Nettsted
Utgivelsesår: 2017
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål / Nynorsk
ISBN: 9788202558895
Kategori: Historie og filosofi 1
Læreplan: Kunnskapsløftet
Fag: Historie og filosofi 1
Varighet: Fram til 31.08.2018
Nivå: Vg2
Komponent: Digital ressurs
Om utgivelsen Historie og filosofi 1. Unibok

Unibok er en digital utgave av læreboka i et lesevennlig digitalt format med gode studietekniske verktøy. Lisensen varer i tre år og gir tilgang til både bokmåls- og nynorskutgaven.

For å kunne bruke Unibok, må man være tilknyttet et lærersted og være innlogget som Feidebruker.
Vi åpner for salg av unibøker til privatkunder i løpet av sommeren 2017.

I Historie og filosofi 1 Unibok justerer tekst og bilder seg automatisk til skjermstørrelsen. Eleven kan selv velge mellom ulike visninger og skriftstørrelser, slå opp på gloser og begreper direkte i teksten og få lærebokteksten lest opp. Sidetallene fra papirboka er tilgjengelig uansett visning, noe som gjør det lett å holde oversikt og kombinere papirbok og digital bok.

Med Unibok kan eleven arbeide i læreboka ved å gjøre egne notater, markere tekst, søke på innhold og ha innholdsfortegnelsen lett tilgjengelig. Det er enkelt å kopiere tekst og bilder fra boka og over i arbeidsdokumenter, noe som er nyttig når eleven skal løse oppgaver.

EPUB3-formatet tar den digitale læreboka et viktig skritt videre fra PDF-visninger.

Logg inn med Feide på www.unibok.no og prøv læreboka gratis! Utprøving og kjøp av lisens krever Feide-innlogging. Uniboka blir tilgjengelig umiddelbart etter bestilling.

Til toppen

Forfatter(e)

Tommy Moum er idéhistoriker og er lektor ved Horten videregående skole der han underviser i fagene norsk, historie og filosofi og historie. Moum er en av fire hovedforfattere på Alle tiders historie. Han er hovedforfatter læreverket Historie og filosofi og flere andre utgivelser til videregående skole: flere av Å lykkes med titlene og Kunsten å påvirke - retoriske tekster fra Holberg til i dag og som medforfatter på Kontakt Påbygging.

har mange års erfaring som lektor og har undervist i fagene norsk, historie og filosofi, historie og religion og etikk. Sævareid er forfatter på læreverket Historie og filosofi, og han har også bidratt med oppgaver til flere læreverk.
Historie og filosofi
De nye utgavene av Historie og filosofi 1 og 2 følger revidert læreplan i faget som trådte i kraft høsten 2016. Hovedkapitlene åpner med illustrasjoner og filosofiske samtaler som setter fortiden inn i samtiden og gir elevene muligheter til å ta tak i stoffet både med empati, undring og analyse.