Historie og filosofi 1 Brettbok av Tommy Moum og Atle Sævareid (Nettsted)
product-metadata.product-detail.tabletBook

Historie og filosofi 1 og 2

Historie og filosofi 1 Brettbok (Nettsted)

Digital utgave. Bestilles hos brettboka.no.

Forfatter:

Moum, Tommy og Sævareid, Atle

Forfatter: og
Innbinding: Nettsted
Utgivelsesår: 2017
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål
ISBN: 9788202558888
Kategori: Historie og filosofi 1
Læreplan: Kunnskapsløftet
Fag: Historie og filosofi 1
Nivå: Vg2
Komponent: Digital ressurs
Om utgivelsen Historie og filosofi 1 Brettbok

Historie og filosofi 1 Brettbok er en digital utgave av læreboka i PDF-format.

Historie og filosofi 1 er et komplett læreverk og dekker kompetansemålene til programfaget historie og filosofi 1 i videregående skole. Til læreverket følger det også egne nettressurser med oppgaver og fordypning: se historieogfilosofi.cdu.no.

I Brettboka kan eleven kan gjøre egne notater, markere tekst, lage egne figurer og gjøre søk i teksten. Lisensen gir tilgang til både bokmåls- og nynorskutgaven.

Brettbok-utgaven kan kjøpes av skoler på www.brettboka.no. Last ned Brettboka-appen for å komme i gang eller se prøvekapitler her: http://brettboka.no/apps.

Til toppen

Andre utgaver

Historie og filosofi 1
Nynorsk Fleksibind 2017
Forfatter(e)

Tommy Moum er idéhistoriker og lektor ved Horten videregående skole der han underviser i fagene norsk, historie og filosofi og historie. Moum er forfatter på Alle tiders historie og læreverket Historie og filosofi som kommer i ny utgave i 2023-23. Han har også vært medforfatter på flere læreverk i norsk.

har mange års erfaring som lektor og har undervist i fagene norsk, historie og filosofi, historie og religion og etikk. Sævareid er forfatter på læreverket Historie og filosofi, og han har også bidratt med oppgaver til flere læreverk.

Historie og filosofi 1 og 2
De nye utgavene av Historie og filosofi 1 og 2 følger revidert læreplan i faget som trådte i kraft høsten 2016. Hovedkapitlene åpner med illustrasjoner og filosofiske samtaler som setter fortiden inn i samtiden og gir elevene muligheter til å ta tak i stoffet både med empati, undring og analyse.