Hevnens labyrint

Hevnens labyrint 1 Jenta som ville ha hevn (Heftet)

Forfatter:

Jørn Jensen

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2011
Antall sider: 96
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål
Originaltittel: Pigen, der ville have hævn
ISBN: 9788202360092
Kategori: Norsk
Læreplan: Kunnskapsløftet
Fag: Norsk
Nivå: 7. trinn, 8. trinn, 9. trinn, 10. trinn
Komponent: Tekstbok
Om utgivelsen Hevnens labyrint 1 Jenta som ville ha hevn

Hevnens labyrint er en ny spenningsserie for ungdom fra Jørn Jensen, forfatter av Kaldt blod-serien og den mest utlånte barnebokforfatteren på biblioteket.

Hovedpersonen Liv bor alene med moren sin, hun er litt reservert og ikke helt akseptert av jentegruppene i klassen sin. En kveld blir hun overfalt av en guttegjeng. Liv blir brakt til sykehuset, men vil ikke fortelle så mye om overfallet, verken til sin mor eller bestekompisen Nick. Men overfallet var så krenkende at Liv bestemmer seg for å ta hevn. Det blir starten på en ny kamp, hvor Liv jakter på guttene som overfalt henne, men hun blir også jaktet på selv.

«Jørn Jensen har skrevet en spennende krimserie i et lettlest språk og med realistisk handling - Anbefales på det varmeste!»
Torben Ringbro, Børn og bøger, nov. 2010

Til toppen

Andre aktuelle titler

Forfatter(e)

Jørn Jensen skrev sine første bøker for barn allerede i 1987. I 1997 fikk han tildelt den danske Skriver-prisen for sine lettlest-bøker. Jensen har tre utdannelser. Først utdannet han seg til gullsmed, så utdannet han seg til lærer og senere tok han utdannelse som talepedagog. Jørn er dansk og bor i Roskilde sammen med sin kone.

Hevnens labyrint
Hevnens labyrint er en spenningsserie for ungdom fra Jørn Jensen, forfatter av Kaldt blod-serien og den mest utlånte barnebokforfatteren på biblioteket.