Helsefagarbeideren. Lovgivning og faglig forsvarlighet Brettbok (2007) av Hilde Lindemann Andressen, Lars Gunnar Lingås og Gudrun Margrethe Serville (Nettsted)
product-metadata.product-detail.tabletBook

Helsefagarbeideren Helsearbeiderfag Vg2/Vg3 Helse- og oppvekstfag (LK06)

Helsefagarbeideren. Lovgivning og faglig forsvarlighet Brettbok (2007) (Nettsted)

Digital utgave. Bestilles hos brettboka.no.

Forfatter:

Hilde Lindemann Andressen, Lars Gunnar Lingås, Gudrun Margrethe Serville

Forfatter: , og
Innbinding: Nettsted
Utgivelsesår: 2007
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål / Nynorsk
ISBN: 9788202565329
Kategori: Yrkesutøvelse
Læreplan: Kunnskapsløftet
Fag: Yrkesutøvelse
Nivå: Yrkesfag Vg2
Komponent: Alt-i-ett-bok
Om utgivelsen Helsefagarbeideren. Lovgivning og faglig forsvarlighet Brettbok (2007)

Brettboka er en lærebok i PDF-format. Eleven kan gjøre egne notater, markere tekst, lage egne figurer og gjøre søk i teksten. I Brettboka kan eleven få teksten opplest.

Lisensen gir tilgang til både bokmåls- og nynorskutgaven.

Brettbok-utgaven kan kjøpes av skoler på www.brettboka.no. Brettboka kan leses på PC, Mac og nettbrett. Last ned Brettboka-appen for å komme i gang eller se prøvekapitler her: http://brettboka.no/apps.

Til toppen

Forfatter(e)

Andressen er jurist fra UiO og ansatt ved Sandefjord videregående skole der hun underviser i rettslære. Hun har variert erfaring fra grunnskole og videregående skole, i tillegg til jurist stillinger i offentlig forvaltning. Andressen har bidratt til flere lærebøker utgitt av Cappelen Damm Undervisning.

Helsefagarbeideren Helsearbeiderfag Vg2/Vg3 Helse- og oppvekstfag (LK06)
Helsefagarbeideren (2007) er skrevet for Helsearbeiderfag (HS) og dekker kompetansemålene for Vg2 og Vg3 (lærlingeperioden). Helsefagarbeideren gir et helhetlig perspektiv på faget. Lærestoffet er fordelt slik at beslektede temaer i de ulike programfagene er plassert i samme bok og slik at sammenhengene mellom ulike temaer i de tre programfagene er gjort tydelig. Dermed blir elevene vant til å forholde seg til helheten i programområdet og godt forberedt til en tverrfaglig eksamen.