Helsefagarbeideren. Kommunikasjon og samhandling Brettbok (2007) av Sigrid Gjøtterud, Karen Therese Sulheim Haugstvedt, Åste Herheim, Lars Gunnar Lingås og Gudrun Margrethe Serville (Nettsted)
product-metadata.product-detail.tabletBook

Helsefagarbeideren Helsearbeiderfag Vg2/Vg3 Helse- og oppvekstfag

Helsefagarbeideren. Kommunikasjon og samhandling Brettbok (2007) (Nettsted)

Digital utgave. Bestilles hos brettboka.no.

Forfatter:

Gjøtterud, Sulheim Haugstvedt, Herheim, Lingås, Serville

Forfatter: , , , og
Innbinding: Nettsted
Utgivelsesår: 2017
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål / Nynorsk
ISBN: 9788202565336
Kategori: Kommunikasjon og samhandling
Læreplan: Kunnskapsløftet
Fag: Kommunikasjon og samhandling
Nivå: Yrkesfag Vg2
Komponent: Digital ressurs
Om utgivelsen Helsefagarbeideren. Kommunikasjon og samhandling Brettbok (2007)

Brettboka er en lærebok i PDF-format. Eleven kan gjøre egne notater, markere tekst, lage egne figurer og gjøre søk i teksten. I Brettboka kan eleven få teksten opplest.

Lisensen gir tilgang til både bokmåls- og nynorskutgaven.

Brettbok-utgaven kan kjøpes av skoler på www.brettboka.no. Brettboka kan leses på PC, Mac og nettbrett. Last ned Brettboka-appen for å komme i gang eller se prøvekapitler her: http://brettboka.no/apps.

Til toppen

Forfatter(e)
Sigrid Gjøtterud er førsteamanuensis ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet ved Seksjon for læring og lærerutdanning. Hennes undervisningserfaring favner både pedagogikk og yrkesdidaktikk. Hun er involvert i forskningsprosjekter med vekt på aksjonsforskning innen lærerutdanning både i Norge og i Tanzania, og utvikling av grunnutdanning og lokalsamfunn i Tanzania. Andre interessefelt for hennes forskning er veiledningspedagogikk og interkulturell veiledning.
Karen Therese Sulheim Haugstvedt er fysioterapeut. Hun har hovedfag i spesialpedagogikk og en ph.d. fra Det medisinske fakultet ved Universitetet i Oslo. Haugstvedt er ansatt ved Senter for helsefremmende arbeid ved Akershus universitetssykehus HF.


Helsefagarbeideren Helsearbeiderfag Vg2/Vg3 Helse- og oppvekstfag
Helsefagarbeideren (2007) er skrevet for Helsearbeiderfag (HS) og dekker kompetansemålene for Vg2 og Vg3 (lærlingeperioden). Helsefagarbeideren gir et helhetlig perspektiv på faget. Lærestoffet er fordelt slik at beslektede temaer i de ulike programfagene er plassert i samme bok og slik at sammenhengene mellom ulike temaer i de tre programfagene er gjort tydelig. Dermed blir elevene vant til å forholde seg til helheten i programområdet og godt forberedt til en tverrfaglig eksamen.