Hei! A1 og A2

Hei! A1 Lærernettsted (Nettsted)

Forfatter:

Jon Olav Ringheim og Vibece Moi Selvik

Forfatter: og
Innbinding: Nettsted
Utgivelsesår: 2015
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål / Nynorsk
ISBN: 9788202490096
Kategori: Norsk for nybegynnere (A1-A2)
Fag: Norsk for nybegynnere (A1-A2)
Varighet: Fram til 31.08.2023
Nivå: Spor 1 - A1, Spor 2 - A1
Komponent: Digital ressurs
Om utgivelsen Hei! A1 Lærernettsted

Nettsted for lærere
Hei! A1 Lærernettsted har en fyldig veiledning for praktisk bruk av læreverket, og tavlebøker for tekstboka og de to arbeidsbøkene som egner seg til felles gjennomgang i klasserommet. For hver leksjon er det en spesifikk lærerveiledning som gir gode tips til hvordan læreren kan undervise i temaet, og hvilke tilleggsdokumenter som kan brukes i undervisninga. Det er også en egen bildesamling til hver leksjon som læreren kan bruke i klasserommet. Læreren har også tilgang til alt innhold på elevnettstedet.

Nettsted for elevene
Nettressursen for elevene inneholder digital bok (tekstboka med tekst, lyd og bilder), oppgaver til tekstene og temaene i tekstboka, oppgaver i lytte- og leseforståelse, skriftlige oppgaver, grammatikkforklaringer og strukturerte grammatikkøvinger. I tillegg finnes ordlister på ni språk: arabisk, engelsk, farsi, polsk, somali, spansk, tagalog, thai og tigrinja.

Til toppen

Andre utgaver

Hei! A1 Elevnettsted
Bokmål/Nynorsk Nettsted 2015
Hei! A1 Elevnettsted (privatlisens)
Bokmål/Nynorsk Nettsted 2015
Forfatter(e)

Jon Olav Ringheim er utdannet lærer og underviser i norsk for voksne innvandrere på Nygård skole. I tillegg til nordisk mellomfag har han studert norsk som andrespråk, og han har mye erfaring med å undervise deltakere som har liten eller ingen skolegang.

Vibece Moi Selvik er utdannet lærer og jobber med norskopplæring av voksne innvandrere på Nygård skole i Bergen. Hun har studert norsk som andrespråk, og har mye erfaring med undervisning av deltakere på spor 1 og 2.

Hei! A1 og A2

NYHET! HEI! A2 i ny utgave for læreplan 2021. Les om tekstboka | arbeidsboka

HEI! er et læreverk for unge og voksne innvandrere som skal lære norsk som andrespråk. HEI! er et komplett læreverk for alfabetisering, A1, A2 og B1 for deltakere på spor 1 og 2. Læreverket dekker kravene i læreplanen i Norsk og samfunnskunnskap for voksne innvandrere på nivåene. HEI! A2 (2022) dekker læreplanen fra 2021.

HEI! legger godt til rette for enkel differensiering i sammensatte grupper. Verket passer godt på læresteder der deltakere med ulik skolebakgrunn og skriftkyndighet får opplæring i samme gruppe. I HEI! A2 og B1 vektlegger vi også viktige temaer i samfunnskunnskap. HEI! legger opp til mye muntlig aktivitet og samarbeid på tvers av spor. Læreverket er utviklet av lærere med solid erfaring og kunnskap om voksne som skal lære norsk.