Gymnos kroppsøving vg1, vg2, vg3 (LK06, LK13)

Gymnos Unibok (2012) (Nettsted)

Kroppsøving for den videregående skole

Forfatter:

Asbjørn Gjerset, Astri Andresen, Kjell Haugen, Per Holmstad, Ragnhild Lied og Espen Tønnessen

Forfatter:
Innbinding: Nettsted
Utgivelsesår: 2012
Antall sider: 312
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål / Nynorsk
ISBN: 9788202458874
Kategori: Kroppsøving
Læreplan: Kunnskapsløftet
Fag: Kroppsøving
Varighet: Fram til 31.08.2024
Nivå: Vg1, Vg2, Vg3
Komponent: Digital ressurs
Om utgivelsen Gymnos Unibok (2012)

Gymnos Unibok (2012) er den digitale utgaven av læreboka i et leservennlig format.

Med Unibok er læreboka alltid tilgjengelig, og elevene kan lese den på alle digitale flater – også mobil. Unibok er brukervennlig, og flere gode studietekniske verktøy gjør at eleven kan jobbe godt med lærestoffet rett i boka.

I Unibok kan eleven gjøre direkte søk og oppslag på ord i teksten, skrive notater og markere, og lytte til teksten. Tekst-til-tale-funksjon har høy pedagogisk verdi for lesesvake elever: Teksten markeres når den leses opp.

Når du har lisens og tilgang til boka, finner du den i «Mine unibøker» på www.unibok.no og under «Min side» på www.cdu.no.

Til toppen

Andre utgaver

Gymnos Lærebok (2012)
Bokmål Innbundet 2012
Gymnos Lærebok (2012)
Nynorsk Innbundet 2013
Forfatter(e)

Astri Andresen er professor i historie ved Institutt for arkeologi, historie, kultur- og religionsvitenskap ved Universitetet i Bergen og tilknyttet Rokkansenteret.

Espen Tønnessen fra Kristiansand er tidligere friidrettsutøver og landslagstrener i friidrett. Han har doktorgrad i treningslære ved Norges idrettshøgskole. I dag arbeider han som fagsjef for trening og fagansvarlig for utholdenhet. Espen har skrevet en rekke vitenskapelige forskningsartikler og bøker innenfor treningslærefaget.
Gymnos kroppsøving vg1, vg2, vg3 (LK06, LK13)
Gymnos kom i ny utgave til fagfornyelsen 2020. Gymnos legger vekt på kunnskap om trening og livsstil. Læreverket Gymnos er et praktisk hjelpemiddel for lærer og elev. Gymnos presenterer et mangfoldig utvalg av treningsplaner, øvelser og utfordringer. Gratis elevnettsted med filmer, interaktive oppgaver, treningsplanlegger og lydbok. Lærernettstedet har gode eksempler på undervisningsopplegg.