Gym Kroppsøving vg1-vg3 (LK06, LK13)

Gym Unibok (2013) (Nettsted)

Kroppsøving for den videregående skole

Forfatter:

Asbjørn Gjerset, Kjell Haugen, Per Holmstad, Ragnhild Lied, Astri Andresen og Arne Gjulem

Forfatter: , , , , og
Innbinding: Nettsted
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 200
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål / Nynorsk
ISBN: 9788202490058
Kategori: Kroppsøving
Læreplan: Kunnskapsløftet
Fag: Kroppsøving
Varighet: Fram til 31.08.2024
Nivå: Vg1, Vg2, Vg3, Yrkesfag Vg1, Yrkesfag Vg2
Komponent: Digital ressurs
Om utgivelsen Gym Unibok (2013)

Unibok er en digital utgave av læreboka i et leservennlig digitalt format med gode studietekniske verktøy. Lisensen gir tilgang til både bokmåls- og nynorskutgaven.

I en Unibok justerer tekst og bilder seg automatisk til skjermstørrelsen. Eleven kan selv velge mellom ulike visninger og skriftstørrelser, slå opp på gloser og begreper direkte i teksten og få lærebokteksten lest opp. Sidetallene fra papirboka er tilgjengelig uansett visning, noe som gjør det lett å holde oversikt og kombinere papirbok og digital bok.

Med Unibok kan eleven arbeide i læreboka ved å gjøre egne notater, markere tekst, søke på innhold og ha innholdsfortegnelsen lett tilgjengelig. Det er enkelt å kopiere tekst og bilder fra boka og over i arbeidsdokumenter, noe som er nyttig når eleven skal løse oppgaver.

EPUB3-formatet tar den digitale læreboka et viktig skritt videre fra PDF-visninger.

Når du har kjøpt lisens eller bestilt prøvetilgang, logger du inn med Feide på www.unibok.no for å komme til "Min bokhylle" og ta boka i bruk.

Til toppen

Andre utgaver

Gym Lærebok (2013)
Bokmål Heftet 2013
Gym Lærebok (2013)
Nynorsk Heftet 2013
Forfatter(e)

Astri Andresen er professor i historie ved Institutt for arkeologi, historie, kultur- og religionsvitenskap ved Universitetet i Bergen og tilknyttet Rokkansenteret.

Gym Kroppsøving vg1-vg3 (LK06, LK13)
Utgaven er tilpasset læreplan gjeldende fra skoleåret 2012/2013. Med mange fotografier og illustrasjoner, oversiktlig format og ryddig struktur gjør Gym kroppsøvingsfaget mer motiverende for elevene. Boka gir gode muligheter for tilpasning til ulike elevgruppers evner og interesser og egner seg godt på yrkesfag.