Stairs 1-4

Stairs 4 Utgåve 2 My Workbook (Heftet)

Forfatter:

Heidi Håkenstad, Kristin Morten og Marianne Undheim Vestgård

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 112
Illustratør: Ball, Solveig Lid
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Nynorsk
ISBN: 9788202441203
Kategori: Engelsk
Læreplan: Kunnskapsløftet
Fag: Engelsk
Nivå: 4. trinn
Komponent: Arbeidsbok
Om utgivelsen Stairs 4 Utgåve 2 My Workbook

Stairs 4 Utgåve 2 My Workbook er laget til Stairs 4 Utgåve 2 My Textbook, som følger justert læreplan fra 2013.

I utgave 2 Stairs 1-4 får elevene mer lesestoff og nye oppgaver sammenliknet med førsteutgaven. Bøkene har tekster og oppgaver på to nivåer, Step 1 og Step 2. I workbook får elevene skrivetrening, grammatikkoppgaver, øvelse i ordforståelse, begrepsforståelse og generell overlæring innen temaer de møter i ordbanken og i textbook. Boka er trykket i fullfarge, er oversiktlig og innbydende.

Til toppen

Forfatter(e)
Heidi Håkenstad var lærer med engelsk i fagkretsen. Hun hadde lang undervisningserfaring fra alle trinn i barneskolen og god kjennskap til engelskundervisningens problemområder og utfordringer.
Marianne Undheim Vestgård er lærer med engelsk i fagkretsen. Hun har lang undervisningserfaring fra alle trinn i barneskolen, og hun har god kjennskap til engelskundervisningens problemområder og utfordringer.
Stairs 1-4
Den første engelskundervisningen skal være preget av lek og muntlighet. Samtidig er det viktig at den er godt strukturert. Med læremiddelpakken Stairs 1-4 får du god hjelp til å drive en variert og systematisk undervisning med klare læringsmål.