Stairs 1-4

Stairs 1+2 Utgave 2 Teacher's Book (Spiral)

Forfatter:

Heidi Håkenstad, Kristin Morten og Marianne Undheim Vestgård

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Spiral
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 229
Illustratør: Ball, Solveig Lid
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål / Nynorsk
ISBN: 9788202441166
Kategori: Engelsk
Læreplan: Kunnskapsløftet
Fag: Engelsk
Nivå: 1. trinn, 2. trinn
Komponent: Lærerens bok
Om utgivelsen Stairs 1+2 Utgave 2 Teacher's Book

Stairs 1+2 Utgave 2 Teacher’s book er laget til Stairs 1+2 Utgave 2 My English Book, som følger justert læreplan fra 2013. Lærerveiledningen gir detaljert veiledning til hver engelskleksjon, også med valgmuligheter i forhold til elevgruppe og tid. Hvert kapittel starter med en tydelig oversikt over innhold, ferdighetsmål og aktuelle ordbankkort (Flash Cards).

Til toppen

Forfatter(e)
Heidi Håkenstad var lærer med engelsk i fagkretsen. Hun hadde lang undervisningserfaring fra alle trinn i barneskolen og god kjennskap til engelskundervisningens problemområder og utfordringer.
Marianne Undheim Vestgård er lærer med engelsk i fagkretsen. Hun har lang undervisningserfaring fra alle trinn i barneskolen, og hun har god kjennskap til engelskundervisningens problemområder og utfordringer.
Stairs 1-4
Den første engelskundervisningen skal være preget av lek og muntlighet. Samtidig er det viktig at den er godt strukturert. Med læremiddelpakken Stairs 1-4 får du god hjelp til å drive en variert og systematisk undervisning med klare læringsmål.