Stairs 1-4

Stairs 1+2 Utgave 2 My English Book (Heftet)

Forfatter:

Heidi Håkenstad , Kristin Morten og Marianne Undheim Vestgård

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 116
Illustratør: Ball, Solveig Lid
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål / Nynorsk
ISBN: 9788202382704
Kategori: Engelsk
Læreplan: Kunnskapsløftet
Fag: Engelsk
Nivå: 1. trinn, 2. trinn
Komponent: Grunnbok
Om utgivelsen Stairs 1+2 Utgave 2 My English Book

Stairs 1+2 Utgave 2 My English Book (1.-2. trinn) følger justert læreplan fra 2013 og er en fargerik engangsbok med temaer som bygger på ordbanken. Gjennomgangsfigurene Sam og Sophie presenterer lærestoffet. Boka har enkle tegne-, lytte-, lese- og skriveaktiviteter. Kapitlene starter med klare læringsmål og avsluttes med en språksjekk, Diploma.

Alle tema innledes med tydelig markering av mål og lærestoff. Markering viser hva som tilhører 1. og 2. trinn. Store bilder egner seg godt for innledende samtale til de ulike temaene. Her er det kort dialog og innholdsrike bilder.

Nytt tema: Creepy Crawlies.

Til toppen

Andre utgaver

Stairs 1+2 My English Book
Bokmål/Nynorsk Heftet 2006
Forfatter(e)
Heidi Håkenstad var lærer med engelsk i fagkretsen. Hun hadde lang undervisningserfaring fra alle trinn i barneskolen og god kjennskap til engelskundervisningens problemområder og utfordringer.
Marianne Undheim Vestgård er lærer med engelsk i fagkretsen. Hun har lang undervisningserfaring fra alle trinn i barneskolen, og hun har god kjennskap til engelskundervisningens problemområder og utfordringer.
Stairs 1-4
Den første engelskundervisningen skal være preget av lek og muntlighet. Samtidig er det viktig at den er godt strukturert. Med læremiddelpakken Stairs 1-4 får du god hjelp til å drive en variert og systematisk undervisning med klare læringsmål.