Globus Ny utgave Samfunnsfag

Globus Ny utgåve Samfunnsfag 6 Elevbok (Innbundet)

Forfatter:

Ivar Libæk, Trude Mathiesen, Rolf Mikkelsen og Øivind Stenersen

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2007
Antall sider: 232
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Nynorsk
ISBN: 9788202251680
Kategori: Samfunnsfag
Læreplan: Kunnskapsløftet
Fag: Samfunnsfag
Nivå: 6. trinn
Komponent: Grunnbok
Om utgivelsen Globus Ny utgåve Samfunnsfag 6 Elevbok

Elevbøkene er lettleste og fortellende. Skriften er stor og utformingen luftig. Ingresser og korte margtekster oppsummerer det viktigste stoffet, slik at også de svakeste leserne får med seg hovedpoengene. I tillegg gir rammene «Visste du at», «Fakta om» og «Fortelling om» en ytterligere differensiering av teksten i bøkene.

Bøkene er delt inn etter fagområdene samfunnskunnskap, historie og geografi. I starten av hvert kapittel presenteres læringsmålene for elevene, sammen med et bildeoppslag om temaet som tas opp.

Det rikelige oppgavestoffet i elevbøkene gir øvelse i de fem grunnleggende ferdighetene, variasjon i arbeidsmåter og utfordringer for samtlige elever.

Elevene møter både «Les og svar»-oppgaver og «Gjør og lær»-oppgaver. Det er også lagt inn «Gå videre»-oppgaver for elever som trenger større faglige utfordringer.

Til toppen

Forfatter(e)

Ivar Libæk er cand. philol. med historie hovedfag fra UiO. Han har blant annet vært gjesteforsker ved Det Norske Nobelinstitutt og arbeidet som prosjektmedarbeider ved Nobels Fredssenter. Libæk har vært medforfatter på en rekke historiske fagbøker og læreverk, blant annet jubileumsboken om Nobels fredspris og Cappelens historieverk for den videregående skolen. Libæk underviser i historie, samfunnsfag og norsk i videregående skole.

Globus Ny utgave Samfunnsfag
Globus Ny utgave Samfunnsfag er skrevet til K06.