Globus Ny utgave Naturfag

Globus Ny utgåve Naturfag 5-7 Forskarboka (Heftet)

Forfatter:

Else Beitnes Johansen og Erik Steineger

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2006
Antall sider: 104
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Nynorsk
ISBN: 9788202254490
Kategori: Naturfag
Læreplan: Kunnskapsløftet
Fag: Naturfag
Nivå: 5. trinn, 6. trinn, 7. trinn
Komponent: Arbeidsbok
Om utgivelsen Globus Ny utgåve Naturfag 5-7 Forskarboka
Naturfag er et aktivitetsfag, og med elevens forskerbok tar vi konsekvensen av det. Forskerboka er en engangsbok i farger for alle tre årstrinn. Den inneholder forsøk og aktiviteter som gjør undervisningen morsommere og mer lærerik. Forskerboka bygger spesielt opp under Forskerspiren og Teknologi og design – to av de nye hovedområdene i den nye naturfaglæreplanen.


Til toppen

Forfatter(e)
Else Beintes Johansen, adjunkt, er rektor ved Jansløkka skole i Asker og er spesialist på læreringsstiler. Hun har har undervist i naturfag i over 25 år, og har skrevet flere lærebøker tidligere.
Erik Steineger, lektor med hovedfag i biologi, har spesiell kompetanse på miljøproblematikk. Han har undervist i naturfag i over 25 år, og har skrevet en rekke lærerbøker for grunnskolen, videregående skole og høyskole tidligere.
Globus Ny utgave Naturfag
Globus Naturfag er et spennende og strukturert læreverk med gode differensieringsmuligheter. Elevbøkene er lettleste og har en overkommelig tekstmengde. Den flotte Forskerboka for 5.-7. trinn er i farger og inneholder 84 spennende aktiviteter og forsøk. Forskerboka ivaretar godt de nye hovedområdene «Forskerspiren» og «Teknologi og design».