Globus Ny utgave Naturfag

Globus Naturfag Tavlebøker (lærerlisens) (Nettsted)

Forfatter:

Else Beitnes Johansen og Erik Steineger

Forfatter:
Innbinding: Nettsted
Utgivelsesår: 2012
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål / Nynorsk
ISBN: 9788202393618
Kategori: Samfunnsfag og Naturfag
Læreplan: Kunnskapsløftet
Fag: Naturfag, Samfunnsfag
Varighet: Fram til 31.08.2020
Nivå: 5. trinn, 6. trinn, 7. trinn
Komponent: Tavlemateriell
Om utgivelsen Globus Naturfag Tavlebøker (lærerlisens)
Lærerlisensen gir tilgang til tavlebøker av alle grunnbøkene til Globus Naturfag Ny utgave 5-7. Tavlebøkene egner seg best på interaktiv tavle, men kan også vises ved hjelp av prosjektør.

Her blar du deg gjennom lærebøkene oppslag for oppslag. Elevene kan samtidig følge med i sine egne lærebøker.

Sammen med elevene legger du inn notater, gule lapper, tegninger og lenker. Alt lagres automatisk. Hvis du bruker "Globus" i flere klasser/grupper, kan du lagre flere versjoner.

I forberedelsesmodus kan du selv legge inn lenker til Youtube -filmer, oppgaver fra eksterne nettsider og andre ressurser som passer til det aktuelle oppslaget.

Tavlebøkene gjør undervisningen mer levende med enkle grep!

Til toppen

Forfatter(e)
Else Beintes Johansen, adjunkt, er rektor ved Jansløkka skole i Asker og er spesialist på læreringsstiler. Hun har har undervist i naturfag i over 25 år, og har skrevet flere lærebøker tidligere.
Erik Steineger, lektor med hovedfag i biologi, har spesiell kompetanse på miljøproblematikk. Han har undervist i naturfag i over 25 år, og har skrevet en rekke lærerbøker for grunnskolen, videregående skole og høyskole tidligere.
Globus Ny utgave Naturfag
Globus Naturfag er et spennende og strukturert læreverk med gode differensieringsmuligheter. Elevbøkene er lettleste og har en overkommelig tekstmengde. Den flotte Forskerboka for 5.-7. trinn er i farger og inneholder 84 spennende aktiviteter og forsøk. Forskerboka ivaretar godt de nye hovedområdene «Forskerspiren» og «Teknologi og design».