Geografi VGS

Geografi Lærernettsted (Nettsted)

Forfatter:

Helene Eide, Odd-Ivar Johansen og Arne Helge Øverjordet

Forfatter:
Innbinding: Nettsted
Utgivelsesår: 2013
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål
ISBN: 9788202420550
Kategori: Geografi
Læreplan: Kunnskapsløftet
Fag: Geografi
Varighet: Fram til 31.08.2019
Nivå: Vg1, Vg2
Komponent: Digital ressurs
Om utgivelsen Geografi Lærernettsted

Lærernettstedet til Geografi er fortsatt gratis, men til den nye utgaven kreves det individuell innlogging for å få tilgang til lærerressursene. Lærernettstedet gir full tilgang til innholdet på elevnettstedet, i tillegg finnes tips til prøver og eksamen, og figurer/bilder i PowerPoint dokument som læreren kan bruke til å lage egne presentasjoner.

Logg deg inn som lærer: SLIK GJØR DU!

 • Registrer deg som bruker på våre nettsider,du velger selv brukernavn og passord.
 • Kjøp lærerlisensen til kr 0,-
 • Logg inn til lærerressursen direkte fra Geografisiden eller via "Min side" på cdu.no
 • Til toppen

  Forfatter(e)
  Helene Eide er forfatter og lektor ved Lillestrøm videregående skole der hun underviser i geofag, geografi, og naturfag. Hun er cand.scient fra Universitetet i Oslo med hovedfag i naturgeografi og har også studert Geografiske Informasjonssystemer ved Universitetet for Miljø- og Biovitenskap. Hun er i tillegg utdannet næringsmiddelteknolog fra Høyskolen i Sør-Trøndelag.
  Odd-Ivar Johansen er cand. real fra Universitetet i Oslo med hovedfag i naturgeografi. Han har skrevet lærebøker i naturfag for ungdomsskolen og videregående skole, og lærebøker i geografi for videregående. Johansen arbeider som avdelingsleder ved Nydalen videregående skole.
  Arne Helge Øverjordet er cand. real fra Universitet i Oslo med fagene matematikk, fysikk, kjemi og geografi, hovedfag i samfunnsgeografi. Han har vært medforfatter på skoleatlas og flere læreverk i Cappelen. Øverjordet har lang undervisningserfaring i matematikk og geografi og arbeider på Lillestrøm videregående skole.
  Geografi VGS
  Geografi er et læreverk der både boka og nettstedet er gode kunnskapskilder og læringsverktøy for elevene. Siste oppdaterte utgave er fra april 2018.