Ganske enkelt norsk

Ganske enkelt norsk 2 Lærerveiledning (Heftet)

Forfatter:

Vigdis Alver og Karen Margrete Dregelid,

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2005
Antall sider: 208
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål
ISBN: 9788202242602
Kategori: Norsk for nybegynnere (A1-A2)
Fag: Norsk for nybegynnere (A1-A2)
Nivå: Spor 1 - A1, Spor 1 - A2
Komponent: Lærerens bok
Om utgivelsen Ganske enkelt norsk 2 Lærerveiledning
Lærerveiledningen gir generelle råd om undervisning av elever med liten skolebakgrunn, og forslag til hvordan man kan jobbe med Ganske enkelt norsk 2.

Til toppen

Forfatter(e)
Vigdis Rosvold Alver er førstelektor i norsk på Høgskulen på Vestlandet. Hun har et spesielt ansvar for undervisning i lese- og skriveopplæring og norsk som andrespråk. Alver har lang erfaring fra undervisning av minoritetsspråklige, både barn og voksne. I flere år underviste hun og forsket på minoritetsspråklige deltakere med liten skolebakgrunn fra hjemlandet. Hun er medforfatter i tre læreverk i norsk som andrespråk: Ord, Ganske enkelt norsk og Ta ordet.
KAREN MARGRETE DREGELID er universitetslektor i norsk ved Universitetet i Bergen. Hun har lang erfaring fra undervisning av minoritetsspråklige, både barn og voksne. I flere år underviste hun minoritetsspråklige deltakere med liten skolebakgrunn fra hjemlandet. Hun arbeidet også i mange år med vurdering av norskferdigheter og utarbeiding av prøver i norsk for voksne innvandrere. Hun er medforfatter i Ganske enkelt norsk et læreverk i norsk som andrespråk for voksne som ønsker en langsom progresjon i norskopplæringen og læreverket ORD som er et alfabetiseringsverk for voksne.
Ganske enkelt norsk
Ganske enkelt norsk passer for spor 1 og 2 i læreplanen, nivå A1 og A2. Langsom progresjon er utgangspunktet for læreverket, språket er enkelt, og ord og uttrykk gjentas mange ganger.