Forhandling og påvirkning (Ebok)

Forfatter:

Olav Johansen, Hanne Stavelie og Katusha Otter Nilsen

Forfatter: , og
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 194
Kopibeskyttelse: Readium LCP
Filstørrelse: 4.52 MB
Filformat: PDF
Forlag: Cappelen Damm Akademisk
Språk/målform: Bokmål
ISBN: 9788202706937
Kategori: Økonomi, markedsføring og organisasjonsfag
Fag: Økonomi, markedsføring og organisasjonsfag
Nivå: Akademisk
Om utgivelsen Forhandling og påvirkning

Dette er en case- og oppgavesamling der målet er å bygge bro mellom teori og praksis i fagområdet forhandling og påvirkning. Du får små og store oppgaver som vil hjelpe deg til å skape gode resultater i praksis.

Samlingen kan brukes i undervisning i forhandling og påvirkning ved universiteter, høyskoler og i arbeidslivet. Den gir praktisk trening for nettstudenter, campusstudenter, etter- og videreutdanningsstudenter og ledere, tillitsvalgte og fagpersoner som deltar på kurs.

Til toppen

Andre utgaver

Forhandling og påvirkning
Bokmål Heftet 2021
Forfatter(e)

Olav Johansen er førstelektor i organisasjon og ledelse ved Høyskolen Kristiania og Universitetet i Sørøst-Norge. Her har han fagansvar for emner innen forhandling, påvirkning, kunnskapsledelse og lederutvikling. Han er utdannet Cand. Paed. fra Universitetet i Oslo med spesialisering i undervisning og ledelse og har lang erfaring fra næringslivet og som foreleser i etter- og videreutdanningskurs for ledere og tillitsvalgte. Johansen har også grunnlagt og driver Senter for erfaringsbasert ledelse.

Katusha Otter Nilsen er høyskolelektor ved Høyskolen Kristiania. Hun har fagansvar og underviser i forhandling og påvirkning, økonomisk historie og bærekraftig reiseliv. Hun er utdannet statsviter fra UiO og har erfaring fra statsforvaltningen, som undervisningsleder ved Holocaustsenteret og som kursholder for Oslopolitiet, politiske ungdomsorganisasjoner og fagbevegelsen.

Hanne Stavelie er høyskolelektor ved Høyskolen Kristiania. Hun har fagansvar og underviser i internasjonal kommunikasjon, forretningsetikk og forhandlinger, språk og akademisk skriving samt organisasjons- og ledelsesfag. Hun er Cand. Philol. med spesialisering i spansk språk og kulturkunnskap, og har en mastergrad i Organisasjon, Ledelse og Arbeid fra Universitetet i Oslo med spesialisering i skoleledelse og profesjonsstudier.