Førerprøven. Spørsmål og svar (Heftet)

Forfatter:

Bård Morten Johansen, Vegard Andreas Larsen og Francis Billy Rath

Forfatter: , og
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2013
Antall sider: 64
Forlag: Cappelen Damm Akademisk
Språk/målform: Bokmål
ISBN: 9788202325244
Nivå: Akademisk
Om utgivelsen Førerprøven. Spørsmål og svar

Førerprøven. Spørsmål og svar er en oppgavebok for føreropplæring klasse B. Boka dekker de viktigste temaene innenfor trafikalt grunnkurs og teoridelen for førerkort klasse B. Med over 50 % stryk kan teoriprøven for bil virke svært vanskelig for mange. Denne boken er satt sammen spesielt for å vise hvilke typer spørsmål du vil få fra Statens Vegvesen.

Boken inneholder 6 komplette prøver med 45 oppgaver, til sammen 270 spørsmål. For hver oppgave er det kun ett riktig svar. Oppgavesettene er laget for å gi god variasjon i alle de forskjellige temaene du får hos Statens Vegvesen. Oppgavesettene er ment brukt sammen med læreboken, og du vil absolutt få best utnyttelse av denne boken om du leser læreboken før du begynner på oppgavene.

Til toppen

Andre aktuelle titler

Forfatter(e)

Bård Morten Johansen er seniorrådgiver i Trygg Trafikk. Han arbeider med trafikksikkerhetsfaget innenfor områdene trafikantatferd, kjøretøyteknologi og infrastruktur. Han har utgitt lærebøker for flere førerkortklasser og for valgfaget «Trafikk» i den videregående skolen.

Vegard Andreas Larsen er utdannet sivilingeniør i datateknikk fra NTNU og jobber til daglig med å utvikle og skrive spørsmål for Prøve.no, en nettside han var med på å starte. Han har også jobbet flere år som frilansjournalist for Hardware.no, en av Norges største nyhetsnettsider for datainteresserte.
Francis Billy Rath er daglig leder for Digital Creations AS som blant annet står bak nettsiden www.prøve.no som tilbyr teoriprøver på nett. Ved siden av jobben holder Rath på med en bachelor i informasjonsbehandlig, og han er over godt gjennomsnittet interessert i trafikk og motor.