Finansregnskap med analyse (Heftet)

Forfatter:

Arne Kinserdal

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2005
Antall sider: 368
Forlag: Cappelen Damm Akademisk
Språk/målform: Bokmål
ISBN: 9788202245962
Kategori: Revisjon, skatt og regnskap
Fag: Revisjon, skatt og regnskap
Nivå: Akademisk
Om utgivelsen Finansregnskap med analyse
Denne klassikeren tar opp de grunnleggende problemstillingene i finansregnskap, som er viktige å forstå for både produsent og brukere av regnskapsdata, og som kan bidra til at analyser av regnskapsdata gjøres med innsikt og forståelse.

Boken kombinerer teori og praksis, der teorien gir avklaringer og refleksjon, og praksis rammene for og tilpasningen av teorien. En rekke eksempler illustrerer stoffet, og oppsummerende spørsmål med forfatterens svar skal gjøre det enklere å tilegne seg bokens innhold.

Boken tar hensyn til lovendringene av 01.01.05 og er rettet mot bachelor-studenter i finansregnskap med analyse.

I denne utgaven har Oddbjørn Sættem ved Høgskolen i Molde vært en viktig støttespiller og en faglig utfordrer. Han har utarbeidet boken Bedriftens finansregnskap ─ en caseorientert tilnærming. Den er viktig for tilegnelsen av stoffet.

Til toppen

Forfatter(e)
Arne Kinserdal var i en årrekke professor i bedriftsøkonomi ved Norges Handelshøyskole. Han har publisert en rekke faglige artikler og skrevet flere lærebøker. Kinserdal er kjent for sitt faglige engasjement og sin pedagogiske interesse. På regnskapsområdet har han engasjert seg sterkt, både nasjonalt og internasjonalt, og blant annet har han vært president i European Accounting Association.