Farvel, frykt (Innbundet)

Fra redd for alt til klar for alt

Forfatter:

Aslak Hartberg

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 192
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål
ISBN: 9788202669034
Om utgivelsen Farvel, frykt

Alle kan iblant kjenne frykt. Det kan være knyttet til en bestemt situasjon, eller den kan ha form som en mer generell uro. Farvel, frykt er en bok om håp. At det det finnes muligheter for et bedre liv for alle som kan kjenne på uro, frykt og angst. Vi møter Aslak Hartberg, kjent som rapper i Klovner i kamp. Da han var liten ville han bli stuntmann og oppdagelsesreisende. Senere ble han dratt mot hip hop, grafitti, boksing, snowboard, skating og reiste etter hvert verden rundt som musiker.

Likevel har han ett problem: Han er redd for alt. Nysgjerrigheten og livsgleden stanger hele tiden mot en rekke fobier og bekymringer. Den evige kampen begynner å tære på kreftene. Sliten og desillusjonert møter han en dag psykologen Aksel Inge Sinding som driver med eksponeringsterapi. Sammen legger de ut på en reise der Hartberg må møte sine største mareritt. Det blir opp- og nedturer, og ofte er han nær ved å gi opp. Når han kommer ut på den andre siden føler han seg imidlertid som ett nytt menneske. Borte er fobiene, borte er bekymringene, og best av alt, borte er frykten for frykten.

Til toppen

Forfatter(e)

Aslak Hartberg er rapper i Klovner i Kamp, komponist og musiker. Han har hovedfag i jazzmusikk ved Norges Musikkhøgskole. Han har drevet med hip hop, grafitti, boksing, snowboard, skating og har reist verden rundt som musiker. Han debuterte som forfatter i 2009 med boken Fuck you eller penga tilbake.