Faktor

Faktor 9 Oppgavebok (Innbundet)

Forfatter:

Espen Hjardar og Jan-Erik Pedersen

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 236
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål
ISBN: 9788202456665
Kategori: Matematikk
Læreplan: Kunnskapsløftet
Fag: Matematikk
Nivå: 9. trinn
Komponent: Arbeidsbok
Om utgivelsen Faktor 9 Oppgavebok
Oppgaveboka gir god støtte til alle elever gjennom oppgaver på tre vanskelighetsnivåer. I tillegg er det repetisjonsoppgaver til hvert kapittel. Bakerst i boka er det et eget kapittel med oppgaver tilpasset digitale verktøy som regneark, graftegner og dynamisk geometriprogram. Oppgavene er tenkt brukt i opplæringen mot eksamen og er justert i samsvar med revidert eksamensordning i matematikk (2015).

Til toppen

Andre utgaver

Faktor 9 Oppgåvebok
Nynorsk Innbundet 2014
Forfatter(e)
Espen Hjardar er matematikklærer ved Kvernhuset ungdomsskole i Fredrikstad. Han har lang erfaring som matematikklærer i barne- og ungdomsskolen. I tillegg er han engasjert i utviklingsarbeid og holder kurs for matematikklærere. Han er forfatter av læreverket Faktor.
Jan-Erik Pedersen har mange års erfaring som matematikklærer og skoleleder i ungdomsskolen. Pedersen er en erfaren kursholder. Han er også forfatter av matematikkverkene Faktor, ORIGO og Matematikk åtte ni ti. I dag underviser han i matematikk i videregående skole.
Faktor
Med trygg progresjon, en god og utprøvd modell for differensiering, og vekt på repetisjon, skaper du gode læringsopplevelser i matematikk ved bruk av Faktor.
Faktor er revidert på alle trinn til justert læreplan (2013).