Faktor

Faktor 10 Alternativ oppgavebok (e) (Heftet)

Forfatter:

Espen Hjardar og Jan-Erik Pedersen

Forfatter: og
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 136
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål
ISBN: 9788202475611
Kategori: Matematikk
Læreplan: Kunnskapsløftet
Fag: Matematikk
Nivå: 10. trinn
Komponent: Arbeidsbok
Om utgivelsen Faktor 10 Alternativ oppgavebok (e)

Dette er en engangsbok for tilrettelagt opplæring. Her er det bare enkle utfyllingsoppgaver med svært forenklet teori, og løsning av oppgaver vist som eksempel. Boka er i A4-format og er laget med fokus på mestring og begrenset arbeidsmengde.

Til toppen

Forfatter(e)

Espen Hjardar er matematikklærer ved Kvernhuset ungdomsskole i Fredrikstad. Han har lang erfaring som matematikklærer i barne- og ungdomsskolen. I tillegg er han engasjert i utviklingsarbeid og holder kurs for matematikklærere. Han er forfatter av læreverkene Faktor og Matematikk 8-10 fra Cappelen Damm.

Jan-Erik Pedersen har mange års erfaring som matematikklærer og skoleleder i ungdomsskolen. Han har holdt en rekke kurs i matematikk og har undervisningserfaring fra både ungdomsskole, videregående skole og høgskole. I tillegg til å være forfatter av matematikkverket Matematikk 8–10, er han forfatter av matematikkverkene ORIGO, Matematikk åtte ni ti og Faktor.

Faktor
Med trygg progresjon, en god og utprøvd modell for differensiering, og vekt på repetisjon, skaper du gode læringsopplevelser i matematikk ved bruk av Faktor. Faktor er revidert på alle trinn til justert læreplan (2013). Til fagfornyelsen blir Faktor erstattet av Matematikk 8-10 fra Cappelen Damm.