Exploring English

Exploring English (Heftet)

Språklæring og kommunikasjon for den vidaregåande skolen

Forfatter:

Magne Dypedahl og Hilde Hasselgård

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2008
Antall sider: 240
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Nynorsk
ISBN: 9788202279295
Kategori: Engelsk programfag og Engelsk fellesfag
Læreplan: Kunnskapsløftet
Fag: Engelsk fellesfag, Engelsk programfag
Nivå: Vg1, Vg2, Vg3
Komponent: Grammatikk
Om utgivelsen Exploring English

Boka lærer elevene om tekstforming, kommunikasjon og grammatikk.

Den dekker to av tre hovedområder i læreplanene, nemlig «kommunikasjon» og «språk/språklæring», og passer like godt for Vg1 som for programfagene i engelsk. Variert stoff og oppgaver på to hovednivåer gjør det enkelt å tilpasse lærestoffet til det enkelte kurs og den enkelte elev.

Til toppen

Andre aktuelle titler

Forfatter(e)

Magne Dypedahl er førstelektor i engelsk ved Universitetet i Sørøst-Norge. Han har erfaring fra undervisning i videregående skole og arbeid med flere læreverk. Han har vært medredaktør og medforfatter for mange antologier om engelsk fagdidaktikk. Hans spesialområder er amerikansk kulturkunnskap og interkulturell kompetanse.

Hilde Hasselgård er professor i engelsk ved Universitetet i Oslo. Hun forsker blant annet på kontrastiv lingvistikk og på engelsk innlærerspråk. I tillegg til forskningspublikasjoner innen engelsk språk har hun skrevet lærebøker i engelsk språkbruk og grammatikk for både videregående skole og universitetsnivået.

Exploring English
Exploring English hjelper elevene med å utforske tekststrukturer og engelsk språkbruk, beherske ulike språksituasjoner og beskrive tekst og språk på engelsk.